bruma
  • Màx: 17°
  • Mín: 11°
13°

Urbanisme reforça el servei per agilitar la concessió de llicències

Fins a set tècnics han fet un total de 160 hores extres en dos mesos

L'àrea d'Urbanisme de l'Ajuntament de Palma s'ha vist obligada a reforçar el seu servei per poder desbloquejar la concessió de llicències. Fins a un total de set tècnics han fet devers 160 hores extraordinàries per tal de poder donar tràmit a uns 200 expedients durant els mesos de juny i juliol.

El gerent d'Urbanisme, Joan Josep Ferrando, explicà que «sol ser habitual que periòdicament ens vegem en l'obligació de fer campanyes intensives per agilitar el nostre servei. El nombre d'hores extres i persones que integren l'equip es fa d'acord amb l'equip de govern de l'Ajuntament i totes les forces sindicals».

Gràcies a aquest reforç temporal del servei, Urbanisme ha pogut donar sortida a 200 expedients favorables dels 256 presentats, devers 14 fan referència a la instal·lació d'antenes de telefonia mòbil i els 186 certificats restants, a direcció d'obra. En aquest sentit, Ferrando no descartà que abans que acabi l'any no es faci una altra campanya per agilitar la concessió de llicències al municipi.

El gerent d'Urbanisme comentà que «campanyes d'aquest tipus s'integren dins el pla de modernització de l'administració local, amb el qual pretenem fer més àgil i eficaç l'atenció que rep el ciutdà per part de l'Ajuntament». Ferrando explicà que en tota tramitació urbanística, la llicència d'obertura és sempre la que més s'endarrereix. «Per aquest motiu, hem decidit reforçar la nostra plantilla durant l'estiu», declarà.

Enguany, la gerència d'Urbanisme de l'Ajuntament de Palma s'ha vist abocada a una situació gairebé insostenible. La solució ha estat una campanya «puntual» d'hores extres per alliberar la concessió de llicències. Cada un dels tècnics que ha pariticipat en aquest «pla de xoc» ha hagut de menester més de vint hores extres per posar ordre als expedients. Durant dos mesos, set persones han fet 160 hores.

COMENTARIS

De momento no hay comentarios.

Comenta

* Camps obligatoris