algo de nubes
  • Màx: 15°
  • Mín:

L'IES del Port s'estrenarà el curs 2006-07 després de 10 anys de reivindicacions

Les autoritats posaren la primera pedra d'un centre que acollirà 450 alumnes d'ESO

97862

Les autoritats autonòmiques i locals encapçalades per Francesc Fiol i Antoni Pastor, respectivament.

J.M.SASTRE.
El batle de Manacor recordà ahir que a mitjans de la dècada dels 90 els veïns de Porto Cristo anaren a alguns plens de la Sala per reivindicar la construcció d'un institut a la zona costanera. Gairabé 10 anys després, aquelles reclamacions tendran el seu fruit. L'institut d'ensenyament secundari de Porto Cristo serà una realitat el curs escolar 2006-2007, ja que ahir fou col·locada la primera pedra i el termini d'execució de les obres és d'onze mesos.

El centre serà construït en uns terrenys de la ronda de l'oest, costarà devers 4 milions d'euros i tendrà capacitat per acollir uns 450 escolars d'entre 12 i 16 anys. El centre comptarà amb 16 unitats d'ESO ja que de moment no està previst fer-hi batxiller, encara que no es descarta una futura ampliació.

A més de les instal·lacions docents, l'institut comptarà amb un ampli pavelló poliesportiu, el qual tendrà una pista principal, 3 transversals i unes graderies en les quals hi cabran unes 250 persones.

A la col·locació de la primera pedra hi assistí el conseller d'Educació, Francesc Fiol; el gerent de l'Ibisec, Andreu Obrador i altres tècnics de la Conselleria. També hi anà el batle Antoni Pastor amb el delegat de Porto Cristo, Jaume Brunet i altres regidors de l'Ajuntament de Manacor. Brunet destacà la «importància» de l'acte d'ahir perquè l'institut serà «un símbol de tota la nostra comunitat» i perquè «els joves de 12 anys no s'hauran de traslladar a Manacor».

COMENTARIS

De momento no hay comentarios.

Comenta

* Camps obligatoris