nubes dispersas
  • Màx: 17°
  • Mín: 13°
13°

El PP dóna per segur que «renovarà» el pacte amb UM aquest setembre

La reunió entre les dues direccions es preveu per a la primera quinzena

J. TORRES. Palma.
El PP dóna per segur que «renovarà» el pacte amb Unió Mallorquina a Calvià durant la primera quinzena de setembre. Per aquestes datesm es preveu una reunió de les cúpules d'ambdós partits que serveixi per resoldre la crisi que obrí la fugida d'UM del regidor trànsfuga, Joan Thomàs, que acabà votant amb el PP i possibilità la recepció de les dues urbanitzacions de la família Nigorra.

El secretari general del PP a Balears, José María Rodríguez, afirmà ahir que el seu partit «té voluntat» d'arribar a una entesa per «renovar» el pacte amb UM a Calvià i considerà «segur» que l'acord de govern entre les dues formacions es mantindrà.

El dirigent popular assegurà que el pacte amb UM «en general va bé», però «hi ha un problema a Calvià que s'abordarà per setembre». Un problema que, segons Rodríguez, és intern d'UM, perquè és fruit de la «ruptura en el nucli» d'aquest partit, que provocà la partida d'un dels dos regidors que la formació té a Calvià.

El secretari general dels conservadors assenyalà que encara no s'ha fixat cap data per a la reunió entre les direccions dels dos partits, però s'atreví a aventurar que serà durant la primera quinzena de setembre.

Un dia abans, la vicepresidenta del Govern, Rosa Estaràs, tornà a defensar els beneficis, sobretot en matèria d'infraestructures, del Pacte de governabilitat signat pel PP i UM, i assegurà que aposta per mantenir-lo. Amb tot, deixà per a les direccions dels partits la solució de la crisi.

COMENTARIS

De momento no hay comentarios.

Comenta

* Camps obligatoris