algo de nubes
  • Màx: 14°
  • Mín:

Del Olmo minimitza l'escàndol dels cavallistes denunciant Canet

Diu que el regidor va falsejar un certificat per beneficiar la seva dona

Lluny d'acovardir-se per l'escàndol dels cavallistes de ses Salines, l'equip de govern de Santa Margalida (PP-CPU) defensa que fou l'únic dels ajuntaments del PP implicats en la trama per legalitzar el xalet del batle de ses Salines, Miquel Vidal, que no certificà sinó que simplement informà que els cavallistes havien actuat al seu municipi.

PP i CPU no es conformen a rebutjar les crítiques de l'oposició pel que fa al cas de ses Salines, sinó que amenacen de treure a la llum les «irregularitats» de Joan Canet, actualment regidor del PSOE i que durant la passada legislatura militava a CPU i exercia de regidor de Sanitat i delegat de Son Serra.

Segons PP i CPU, «el trànsfuga» Canet sí que hauria emès durant la passada legislatura un certificat fals i ho hauria fet per justificar el trasllat de la farmàcia de la seva dona des de Son Serra a Can Picafort. «Jo sé ben bé qui pot certificar a un Ajuntament i per això no vaig emetre un certificat sobre els cavallistes, però sembla que vostè i els seus regidors no ho saben pas», digué el batle, Antoni del Olmo, tot adreçant-se al socialista Miquel Cifre.

Can Picafort Unit ha sol·licitat que s'obri una comissió d'investigació que aclareixi per què l'exregidor de Sanitat, Joan Canet, certificà a petició de la seva dona que durant els darrers anys s'ha produït un descens significatiu del nombre d'habitants de Son Serra.

La dona de Canet requeria aquest certificat per tal d'acreditar davant la Conselleria de Sanitat la necessitat de traslladar la farmàcia que regentava a Son Serra al nucli de Can Picafort. El Govern rebutjà finalment la sol·licitud de l'esposa del regidor després de detectar que les dades del padró «no concordaven» amb el certificat que emeté Canet.

En el certificat signat per Joan Canet s'acredita que «l'any 1992 hi havia una població de 2.000 habitants tot l'any i de 3.000 a l'estiu i que al 2000 hi havia a Son Serra 211 persones».

COMENTARIS

De momento no hay comentarios.

Comenta

* Camps obligatoris