algo de nubes
  • Màx: 16°
  • Mín: 11°
15°

Espectacular desplegament policíac al poblat de Son Banya

Uns 60 agents participaren en l'operació contra el narcotràfic

Passades les quatre de l'horabaixa d'ahir, més de 50 funcionaris del Cos Nacional de Policia dugueren a terme una operació als voltants i a l'interior del poblat de Son Banya. L'objectiu principal d'aquest tipus d'operacions és el d'exercir una sèrie de controls de caire preventiu contra el tràfic de drogues, de manera intermitent i sempre per sorpresa.

En el desplegament intervingueren efectius de la UIP, l'helicòpter de la CNP, Guies Cannins, el Grup d'Estupefaents i agents de la Brigada de Seguretat Ciutadana. Durant quasi dues hores s'identificaren els conductors dels vehicles que entraven i sortien del poblat, que en total foren devers un centenar. A més, es dugueren a terme nou identificacions, es féu una cerca de punts concrets on es creu que es podria amagar droga i, com comentà un testimoni que viu a les rodalies, «segur que amb aquesta operació s'han llançat moltes dosis de substàncies estupefaents al vàter. L'operació finalitzà devers les sis de l'horabaixa i tot d'una es retiraren totes les unitats del poblat.

A més, aquests desplegaments policíacs contra el narcotràfic es continuaran fent a diferents zones de Palma, aprofitant la presència dels grups de la UIP, que es troben a la ciutat dins l'anomenada «Operació Estiu».

COMENTARIS

De momento no hay comentarios.

Comenta

* Camps obligatoris