muy nuboso
  • Màx: 17°
  • Mín:
17°

El PSM vol que els afectats per les obres del tren siguin indemnitzats

Els nacionalistes insten Cort a crear una oficina de denúncies

El grup municipal del PSM demanà ahir indemnitzacions «urgents» per als veïns afectats per les obres de Jacint Verdaguer. El portaveu nacionalista a Cort, Pere Muñoz, instà l'equip del Govern municipal a crear una oficina de denúncies i atenció específica per als ciutadans «que s'han vist afectats per les obres, els renous a avançades hores del vespre, els despreniments i rotures de rajoles, a més de l'aparició de cruis».

El reportatge que Diari de Balears realitzà a la «zona zero» del tren d'Inca -una immensa i polsegosa trinxera que travessa Palma des de la Plaça d'Espanya fins a Son Fuster- és un dels referents de la proposta que el PSM ha fet arribar al Govern conservador de Catalina Cirer. «En defensa dels interessos dels ciutadans de Palma, demanam al Govern municipal que habiliti els mecanismes necessaris perquè els veïns afectats per les obres puguin tramitar les seves queixes i reclamacions», digué el regidor.

Tanmateix, Pere Muñoz manifestà que «dia rere dia creix la impressió entre els ciutadans de Palma que la seva batlessa no els defensa, que no actua intentant evitar perjudicis per a la col·lectivitat i detecten una passivitat absoluta de Cirer davant la planificació que les altres administracions estant fent a la nostra ciutat». Els nacionalistes qualificaren ahir d'«alarmant» la desatenció que pateixen tots els veïnats de la zona de Jacint Verdaguer.

En aquest sentit, el portaveu municipal del PSM insistí a destacar que «seria impensable que una infraestructura d'aquest tipus es fes a qualsevol poble de Mallorca i el batle no volgués per damunt de tot garantir la seguretat i la qualitat de vida de tots els seus ciutadans».

COMENTARIS

De momento no hay comentarios.

Comenta

* Camps obligatoris