algo de nubes
  • Màx: 18°
  • Mín: 11°
11°

Thomàs diu al fiscal el contrari del que defensava davant del comitè local d'UM

Les actes aprovades per ell mateix reflecteixen els seus dubtes sobre la recepció

71570

Les actes aprovades per Thomàs mostren els seus dubtes sobre la recepció.

E.E.Palma.
El trànsfuga Joan Thomàs es contradigué despús-ahir en les seves declaracions com a imputat davant de la Fiscalia Anticorrupció en declarar que «jo no vaig canviar d'opinió. Qui sí ho va fer va ser Isidre Cañellas», en referència a la seva decisió en el ple de juliol de votar a favor del conveni firmat entre Nigorra i el batle Carlos Delgado per rebre les urbanitzacions de Golf Santa Ponça i Nova Santa Ponça, desmarcant-se de la decisió d'UM, partit en el qual militava, de no aprovar un conveni que UM considerava desfavorable tant per a les urbanitzacions com per al municipi.

Les actes de les reunions del comitè local d'UM de Calvià, del qual Thomàs era el secretari, del 14 de setembre del 2004 i del 24 de maig de 2005 reflecteixen els dubtes de Joan Thomàs de rebre les urbanitzacions. Concretament afirmà, i així ho indiquen les actes, que el veia «poc probable» perquè és un tema «espinós i conflictiu» i «estam a anys llum d'arribar a un acord», en referència al conveni per rebre les urbanitzacions.

Davant aquest sobtat canvi d'actitud per part del trànsfuga, el regidor d'UM Isidre Cañellas ha mantingut al llarg de la legislatura la seva decisió de rebre les urbanitzacions, però no d'acceptar el conveni firmat entre Nigorra i Delgado per 1'9 milions d'euros, «perquè no garanteix els recursos mínims per posar en condicions òptimes les urbanitzacions, ni afavorir la resta del municipi, ja que l'Ajuntament hauria de destinar els seus recursos a les urbanitzacions de la família Nigorra i deixar de costat la resta de municipi. És un acord que perjudica el municipi i tampoc deixa les urbanitzacions en perfectes condicions».

La xifra que els tècnics municipals de Calvià van sol·licitar per a la recepció era de 2'6 milions d'euros, 700.000 euros més, que la família Nigorra es va negar a acceptar. D'aquesta manera s'obliga les famílies del municipi de Calvià a pagar 300 euros per fer possible aquesta recepció.

COMENTARIS

De momento no hay comentarios.

Comenta

* Camps obligatoris