nubes dispersas
  • Màx: 12°
  • Mín:
10°

El Col·legi Joan Mas tindrà un nou menjador per a 72 alumnes

El centre Costa i Llobera també disposarà d'aquest servei enguany

El col·legi públic Joan Mas de Pollença disposarà a principis del proper any d'un nou menjador escolar amb capacitat per atendre 72 alumnes.

Els nins ja disposaven d'un petit menjador des de feia anys però les seves dimensions eren molt reduïdes i això provocava que menjassin en dos torns. A més, coincidint amb l'inici de la temporada turística, en el mes de març la demanda d'aquest servei es disparava i l'espai no permetia fer front a totes les necessitats.

Davant d'aquesta situació, l'empresa de material de construcció Curxach, que destina part de la seva recaptació a obra social, va oferir la seva col·laboració a l'Ajuntament per ampliar les limitades instal·lacions. Així, Curxach dóna tot el material de construcció necessari per fer l'obra, que està valorat en 18.000 euros. L'Ajuntament paga la mà d'obra, que més o manco valdrà la mateixa quantitat, i l'Ibisec (organisme depenent de la Conselleria d'Educació) subministrarà el mobiliari necessari per dotar el menjador.

Les obres començaran en el mes de setembre i duraran entre dos i tres mesos, per la qual cosa en el primer trimestre del curs podria estar operatiu el nou menjador. El que és segur, explicà la regidora Malena Estrany, és que per març, quan s'incrementi la demanda, el menjador estarà operatiu.

La regidora explicà que «s'acordonarà la zona d'obres que afecta fonamentalment el pati perquè els alumnes del centre no puguin accedir-hi». Les obres es duran a terme, a més, en diferents fases per evitar precisament el tancament de l'actual menjador mentre duri l'intervenció.

Malena Estrany informà també que s'ha arribat a un acord a petició de l'Ampa del Col·legi Públic Joan Mas per obrir un menjador provisional al centre escolar enguany.

COMENTARIS

De momento no hay comentarios.

Comenta

* Camps obligatoris