algo de nubes
  • Màx: 16°
  • Mín: 11°
15°

El PSOE demana que els interessos generals passin pel ple municipal

Es fan per decret i volen evitar fets similars al de les quadres del batle

Arran de la polèmica de la legalització de les quadres i la casa del batle Sebastià Vidal, el PSOE de ses Salines reclama que totes les peticions d'interès general que es registrin a l'Ajuntament siguin tractades en sessió plenària. Així ho explicà el regidor socialista, Antoni Perelló, qui recordà que ara per ara la sol·licitud d'un interès general s'aprova per decret de batlia.

Aquest és un dels quatre punts que el PSOE ha inclòs en la petició registrada dilluns passat per a la celebració d'un ple extraordinari de l'Ajuntament amb l'objectiu de tractar la legalització de les esmentades edificacions del batle com a seu de l'Agrupació Cavallista.

Així mateix, el PSOE demana que s'aclareixi la «legalitat» de documents municipals i altres que aportaren deu batles més del PP sobre la participació de l'Agrupació de Cavallistes en els seus municipis «quan encara no estava constituïda l'associació» i que s'adjuntaren a l'expedient de declaració d'interès general. Finalment, el PSOE insta Vidal que se sotmeti a una moció de confiança per part del ple de l'Ajuntament integrat pel pacte (PP,UM i SU) i, a l'oposició, els mateixos socialistes i el regidor del grup mixt, Francesc Garí.

Per altra part, el Butlletí Oficial de les Illes Balears publicà ahir mitjançant decret de batlia que el batle, Sebastià Vidal, delega en el tinent de batle, Rafel Serra, «la tramitació i resolució de totes les actuacions relacionades amb l'expedient de declaració d'interès general per a la instal·lació d'un centre hípic a la parcel·la 21 del polígon 9 de ses Salines».

A més, delega en Serra l'execució de les actuacions que es considerin «necessàries» en relació als recursos d'alçada interposats per PSOE, PSM, EU-EV i el GOB. Vidal justifica que la declaració d'interès general «afecta una finca de propietat d'aquesta batlia i, per tant, procedeix l'abstenció d'intervenció en l'expedient».

COMENTARIS

De momento no hay comentarios.

Comenta

* Camps obligatoris