algo de nubes
  • Màx: 16°
  • Mín:
16°

Els veïns demanen «accions legals» per evitar el Son Macià de Marratxí

Diuen que seria «absurd» que dos nuclis tinguessin el mateix nom

L'Associació de Veïns de Son Macià reclama a l'Ajuntament de Manacor que emprengui «les accions legals oportunes» per evitar que una urbanització de Marratxí es digui igual que el nucli rural manacorí. El president de l'associació, Pere Antoni Pascual, explicà que «no crec que a efectes legals a un nucli de població li puguin posar un nom que ja existeix, ens sembla absurd».

Pascual enraonà que la hipotètica existència de dos Son Macià a l'Illa «induiria a conflictes i errors». «Tal vegada la promotora l'hagi emprat com a nom comercial però de cap manera podem permetre que li donin, per exemple, un codi postal», apuntà Pascual. De fet i, en aquest sentit, explicà que ja hi ha hagut errors a correus de correspondència que ha estat enviada a Marratxí.

Per la seva banda, l'Ajuntament de Manacor ha remès una carta certificada al batle de Marratxí, José Ramón Bauçà (PP), mitjançant la qual li sol·licita que eviti que la urbanització del seu terme municipal dugui el nom de Son Macià.

El delegat de Son Macià a Manacor, Antoni Sureda, ho justificà davant la falta de contesta per part de l'Ajuntament de Marratxí amb el qual es posà en contacte fa uns mesos. «Enviam aquesta carta amb justificant de recepció perquè tenguin per notificada la nostra petició», apuntà Sureda.

En la missiva, el regidor argumenta els motius pels quals l'Ajuntament de Manacor vol evitar que es doni la circumstància que a Mallorca hi hagi dos nuclis de població que es denominin Son Macià.

COMENTARIS

De momento no hay comentarios.

Comenta

* Camps obligatoris