nubes dispersas
  • Màx: 14°
  • Mín:

Un home estrangula la dona amb un cinturó al Vivero

María Josefa Rodríguez, de 39 anys, és la nova víctima de la violència de gènere

60082

El marit de la víctima, que morí estrangulada, telefonà a la Policia Local.

E.L.V.

J.J./E.L.V,/P.M.Palma.
María Josefa Rodríguez, de 39 anys, morí ahir Palma en ser estrangulada amb un cinturó. El presumpte autor de l'homicidi és el seu espòs, Gregorio G.P., de 45 anys, que fou detingut. Quan ocorregueren els fets un dels tres fills del matrimoni hi era present.

Poc després de les deu i mitja d'anit Gregorio G.P., de 45 anys, telefonà al 092 i digué que acabava de tenir una discussió amb la seva dona i que aquesta havia caigut en terra. Tot d'una es desplaçaren al lloc, una planta baixa, el número 11 (A) del carrer Armador Baltasar Valentí, al Vivero, patrulles de la Unitat Nocturna i de la UII de la Policia Local. L'home els estava esperant i quan els agents entraren es trobaren que la dona estava estesa al terra del saló menjador, sense vida. Per la seva part, l'home presentava una sèrie d'esgarrapades en diferents parts del cos. Poc després arribaren patrulles del Cos Nacional de Policia, inspectors del Grup d'Homicidis, de Policia Científica, ambulàncies i psicòlegs.

El matrimoni té tres fills, una al·lota i dos al·lots, els tres menors d'edat, i un d'ells era a la casa quan es produí la discussió, que derivà en la mort de la dona. Tanmateix l'adolescent pensà que la seva mare estava inconscient quan caigué al terra i, en dir-li que era morta, sofrí una crisi nerviosa, igual que els altres dos fills i familiars de la difunta. Del primer examen del cadàver es dedueix que la dona fou estrangulada amb un cinturó i presumptament a les mans del seu marit.

L'home fou traslladat en principi al PAC de Son Pizà per policies locals i posteriorment a Son Dureta per fer-li una sèrie de proves. Al carrer on ocorregueren els fets hi havia una desena de vehicles policíacs i sortiren al carrer la gran majoria de veïns. Sobre la mitjanit arribaren a l'indret el jutge de guàrdia i el metge forense.

El crim es produí en un edifici de dues plantes on la família vivia feia un any i mig, més o menys. En conèixer la mort de la dona es produïren emotives escenes de dolor per part sobretot dels fills, un dels quals, el que hi era present durant els fets, no se'n podia avenir. L'agressor quedà ingressat a la Unitat de Psiquiatria de Son Dureta.

COMENTARIS

De momento no hay comentarios.

Comenta

* Camps obligatoris