muy nuboso
  • Màx: 12°
  • Mín:

Rabasco denuncia per amenaces i insults el periodista Eduardo Inda

Afirma que li digué: «Et sortirà el tir per la culata, 'txakurra' de merda»

P.P. Palma.
Joaquín Rabasco, president de l'ASI, presentà la nit de dimecres una denúncia contra Eduardo Inda, director de l'edició balear d'El Mundo, per amenaces i insults.

Segons Rabasco, «era a la zona d'aigües de S'Aigua Blava quan vaig veure Eduardo Inda. Es va treure un barnús i baixà per l'escala que condueix a l'esmentada zona, i sense dutxar-se prèviament, s'hi submergí i avançà uns tres metres cap al lloc on em trobava, i amb un to de veu amenaçador em digué: 'Et sortirà el tir per la culata, 'txakurra' de merda'. Després, donà mitja volta, sortí de la piscina i abandonà el lloc».

Joaquín Rabasco considera que «és lamentable que una persona que ocupa el càrrec de director d'un mitjà de comunicació, com el senyor Inda, faci provocacions personals amb la intenció, potser, que algú, en aquest cas jo, perdi els nervis i li doni un parell de bufetades per així tenir un motiu per denunciar-lo per agressió davant del jutge. El senyor Inda, que des de fa mesos no fa més que escriure calúmnies, mentides i injúries contra mi i la meva família en el pamflet que dirigeix, ha aconseguit únicament que li contesti davant dels tribunals de Justícia. Per tant, si ve ara provocant, diguent-me ca, ja que en euskera 'txakurra'significa ca, tampoc aconseguirà una altra cosa que no sigui una denúncia per part meva, ja bé davant de la Policia o bé davant del jutge de guàrdia, mai una resposta, ni verbal ni física, a les seves provocacions.»

Rabasco, que vol oblidar aviat aquest assumpte, lamenta «que això ja ha sobrepassat el tassó del desvergonyiment. S'hauria de demanar a aquest individu què li ha fet la meva família, o jo, perquè contínuament estigui escrivint pàgines senceres de tot el que se li ocorre, sense reparar en el fet que la Justícia té coneixement dels fets reals, i que es demostrarà que totes aquestes coses escrites per ell són purament una persecució personal. El senyor Inda possiblement creu que també pot dominar la Justícia com ho fa amb certs polítics de l'Illa».

COMENTARIS

De momento no hay comentarios.

Comenta

* Camps obligatoris