muy nuboso
  • Màx: 18°
  • Mín: 10°
10°

Els socialistes de Palma accepten Alomar com a candidat a la batlia

Només l'agrupació de Ponent està disposada a oferir alternatives

La cursa de Celestí Alomar per optar a la batlia de Palma té cada vegada manco entrebancs.

Tres de les quatre agrupacions que el PSIB-PSOE té a Ciutat accepten que l'exconseller de Turisme encapçali la llista electoral a les municipals del 2007.

De fet, Alomar ja ha mantingut contactes amb destacats membres de les assemblees de Palma-Llevant, Palma-Eixample i Palma-Nord per comunicar-los les seves ambicions. En aquest sentit, la predisposició de les agrupacions esmentades és favorable a l'actual diputat balear. «La qüestió de les llistes s'ha de debatre en el si del partit i, en darrera instància, la decisió final correspon a la direcció de Mallorca. De totes maneres, l'únic militant de garantia que de moment ha manifestat la intenció de presentar-se ha estat Alomar, i nosaltres no hi estam en contra», afirmaven a principis de setmana des d'una de les esmentades agrupacions. Amb aquest escenari, l'única pedra que es pot trobar Alomar en el seu camí és Palma-Ponent, encapçalada pel regidor de Cort Ramon Torres.

Segons fonts del PSIB-PSOE, les principals reticències a l'hora de donar suport a Alomar no sorgirien del mateix Torres «sinó del seu entorn», en concret del senador Joaquín Bellón, qui sempre s'ha mostrat molt bel·ligerant amb el corrent ideològic que representa l'exconseller.

Bellón creu que Alomar manté posicionaments «massa nacionalistes». A més, els darrers mesos, el senador ha arribat a insinuar que està disposat a ser el candidat a l'Ajuntament. El misser José María Lafuente també ha anunciat el seu desig d'encapçalar la llista municipal. Les possibilitats d'ambdós són nul·les.

COMENTARIS

De momento no hay comentarios.

Comenta

* Camps obligatoris