nubes dispersas
  • Màx: 14°
  • Mín: 10°
11°

L'oposició exigeix explicacions a Cirer sobre la 'crisi' del seu govern

La batlessa insisteix a qualificar de 'conjectures' les filtracions vessades

Tots els grups de l'oposició -PSOE, PSM i EU-EV- exigiren explicacions ahir a Cirer sobre la «crisi» del seu equip de govern municipal. Els socialistes demanaren la convocatòria urgent de la Junta de Portaveus, mentre que els nacionalistes i la coalició d'esquerres instaren la batlessa a acabar amb la situació de «desordre i desconcert» a Cort.

Tanmateix, la batlessa de Palma insisteix a qualificar de «conjectures» les informacions vessades des del seu entorn de confiança sobre l'abast de la imminent remodelació del seu equip arran de l'abandó «per motius estrictament personals» de la responsable d'Infraestructures, Rosa Arregui. L'advocada conservadora tan sols feia deu mesos que s'havia incorporat a l'àrea de gestió municipal, en substitució del dimissionari Antoni Nadal.

Des de l'illa de Cabrera, on acudí a l'amollada de tortugues marines convocada pel Govern, Catalina Cirer manifestà ahir migdia que la decisió l'ha de prendre ella i que ja la comunicarà quan consideri que ha arribat el moment oportú, que pot ser en una o dues setmanes.

«Que s'expliqui»
El portaveu municipal del PSOE, Antoni Roig, demanà ahir la convocatòria urgent de la Junta de Portaveus «perquè Catalina Cirer doni explicacions pel que fa a la notícia de canvis dins l'equip de govern». El regidor socialista reclamà del PP més «informació, transparència i responsabilitat» i declarà que «volem conèixer quina és la situació real, tenint en compte que mentre duri la crisi ningú no resoldrà els problemes de la ciutat».

Pere Muñoz, portaveu del grup municipal del PSM, demanà a Cirer «que acabi amb el desordre i el clima d'inestabilitat que viuen certes àrees del consistori». Alhora, Muñoz instà la batlessa a prendre un decisió immediata respecte a la nova configuració de l'executiu municipal, tot i que el nacionalista considerà que «la batlessa de Palma està mancada de capacitat per conduir la gestió global de la nostra ciutat».

La regidora d'EU-EV, Marisol Fernández, manifestà que «cada dia que passa sense que Cirer prengui una decisió sobre la reordenació del seu equip incrementa la situació de desconcert i desgovern. Du dos anys i ja té el corral remogut».

COMENTARIS

De momento no hay comentarios.

Comenta

* Camps obligatoris