bruma
  • Màx: 18°
  • Mín: 10°
10°

UIA demana a Font que obri una investigació entorn de les denúncies sobre s'Arenalet

El grup majoritari a l'oposició d'Artà, Unió Independents d'Artà (UIA), instarà el batle de la localitat, Rafel Gili, com a vicepresident del consorci Aubarca-Es Verger, que demani al president del consorci, el conseller de Medi Ambient, Jaume Font, que convoqui una junta rectora extraordinària en què s'obri una comissió d'investigació sobre les denúncies d'aquests darrers dies entorn de presumptes adjudicacions a dit per part del gerent del consorci, Bartomeu Palmer, al refugi de s'Arenalet.

Així ho va explicar la portaveu dels Independents, Margalida Tous. «Sabem que almanco hi ha hagut dues denúncies. Per tant no es tracta d'un fet aïllat. Per això demanam que s'obri aquesta investigació, per treure a la llum la veritat. S'ha de saber què és allò que ha passat en realitat».

La junta rectora està integrada per sis representants del Govern i un de l'Ajuntament d'Artà.

La Conselleria de Medi Ambient va anunciar aquesta setmana que, davant aquestes denúncies de particulars sobre irregularitats en el funcionament de l'adjudicació de les finques públiques, es plantejava dur endavant un canvi en el sistema de reserves dels refugis de l'Executiu.

Davant aquest anunci, la regidora d'UIA mostrava la seva indignació. «La Conselleria ha usurpat funcions de la junta rectora. Ha menyspreat les persones que en formen part. No les ha tingudes en compte per a res», precisà.

COMENTARIS

De momento no hay comentarios.

Comenta

* Camps obligatoris