algo de nubes
  • Màx: 12°
  • Mín:

La ministra Narbona no ha suspès l'ús 'privat' a la piscina de Pedro J.

DdB sobrevolà ahir la zona i hi observà gandules i la bassa plena

Dijous passat, dia 18, la Direcció General de Costes difongué un comunicat per desmentir el conseller de Medi Ambient del Govern, Jaume Font. La nota oficial assegurava que el Ministeri no «havia privatitzat» la zona del domini públic maritimoterrestre situada davant la casa del periodista Pedro J. Ramírez, sinó que s'havia limitat a «suspendre l'ús públic» de la piscina, la terrassa i el solàrium que fins a la data usdefruitava en exclusiva la família del periodista. Tanmateix, Diari de Balears va poder comprovar ahir mateix com el conseller Jaume Font tenia, sense cap dubte, raó: la zona ha estat privatitzada per a l'ús particular dels residents en el xalet adjacent.

Un fotògraf del diari sobrevolà ahir horabaixa aquest tram de la costa mallorquina i observà que la piscina és plena d'aigua, a punt per ser usada; que hi ha gandules i altres objectes escampats per la terrassa, i que hi ha persones de la casa que transiten lliurement per allà sense cap casta d'oposició visible dels guardes jurats que protegeixen el periodista, ni de la patrulla de la Guàrdia Civil que dia i nit munta guàrdia al carrer, davant el domicili de Ramírez, sense que se sàpiga ara per ara què custodia l'Institut Armat en aquell indret i per què.

El subdirector general de Costes, Miguel Velasco, emeté una nota dilluns passat per la qual prohibia a aquest diari penetrar a la zona i comprovar qui tenia raó: si Narbona o Jaume Font. Aquesta nota és el primer pronunciament clar que ha fet el Ministeri sobre el dret de pas per la costa després de suspendre l'ús públic. Queda clar des d'ara que per al públic en general no és possible «passejar, banyar-se, pescar, navegar, embarcar, desembarcar, encallar, agafar plantes i mariscs» en aquest lloc de Mallorca, encara que tot això sí queda a l'abast dels particulars que resideixen al xalet.

COMENTARIS

De momento no hay comentarios.

Comenta

* Camps obligatoris