muy nuboso
  • Màx: 16°
  • Mín:
15°

El PSIB critica la ministra Narbona per prohibir el pas a Costa dels Pins

El portaveu socialista de Son Servera li demana «que respecti el domini públic»

El PSOE de Son Servera ha volgut mostrar el seu enèrgic «rebuig i desacord» amb l'anunci del Ministeri de Medi Ambient de prohibir el dret de pas per domini públic que ocupa la piscina del periodista Pedro J.Ramírez, a la Costa dels Pins. Així, desafia a la ministra socialista de Medi Ambient, Cristina Narbona, perquè doni explicacions del perquè s'ha pres aquesta decisió, alhora que anuncia que des del partit municipal li faran arribar les seves queixes per com s'estan fent les coses.

El portaveu del grup municipal socialista, Josep Barrientos, fou molt clar en aquest sentit. «Des del PSOE de Son Servera férem arribar les nostres queixes i inquietuds al Ministeri a travès dels nostres parlamentaris per aquesta prohibició, amb la qual esteim amb total desacord». Barrientos afegí que «nosaltres defensam i defensarem el dret de pas pel domini públic i per tant exigirem que es faci justícia en aquest cas i en tot el litoral».

Així de contundent es mostrà Barrientos, que volgué defensar la filosofia del seu partit a Son Servera, que no és altra que d'«inquietud» per aquesta decisió comunicada per la Direcció General de Costes. «Tenim molt clar que hem de defensar els criteris del PSOE de Son Servera i aquests han de sortir a la llum. Volem recordar a la ministra de Medi Ambient, Cristina Narbona, que com a partit socialista hem de defensar els ciutadans però tots de la mateixa manera. Tots som iguals davant les lleis, i per tant en domini públic s'ha de respectar el dret de pas. No sols en aquest indret de la Costa dels Pins sinó a tot el litoral de Mallorca».

Són dues les qüestions que des del PSOE de Son Servera posen damunt la taula. Per una banda, «volem analitzar tots els permisos que s'han donat en el cas de la piscina de Ramírez, i per l'altra saber en què s'han basat per donar aquest permís», en referència a la concessió del 2001 que atorgà el Ministeri dirigit per Matas. A més, Barrientos aclarí que «nosaltres no esteim d'acord amb la manera de reivindicar aquest tipus de piscina que han fet altres partits, però vull deixar clar que mai hem sortit en defensa de la privatització, ni d'aquesta piscina en concret ni en altres casos».

COMENTARIS

De momento no hay comentarios.

Comenta

* Camps obligatoris