algo de nubes
  • Màx: 18°
  • Mín: 10°
17°

Malestar en els socialistes illencs per la visita avui de Narbona

La ministra de Medi Ambient, Cristina Narbona, assistirà avui a una amollada de tortugues a Cabrera, juntament amb el president del Govern, Jaume Matas.

Aquesta visita, de marcat caràcter lúdic, no ha estat ben acollida pels membres del socialisme balear, segons ha pogut saber aquest diari. En concret, es critica a Narbona que dubtàs i no es decidís a clarificar fins al passat dilluns en quina situació es trobava la servitud de trànsit a Costa dels Pins.

En cas d'haver-ho fet, el delegat del Govern i la Guàrdia Civil haurien pogut exhibir un document oficial que prohibia el pas en el domini públic marítimo-terrestre davant el xalet de Pedro J. Ramírez. De moment, tant el cos com Ramon Socías han estat denunciats per Ramírez per un presumpte delicte d'omissió del deure de socors, en considerar que el dissabte dia 13 la seva propietat «fou assaltada» per «radicals».

La visita de la ministra també és mal vista perquè els socialistes balears consideren que el president Matas ha adoptat una actitud de permanent menyspreu i obstrucció al diàleg. Narbona i Matas tenen previst salpar cap a Cabrera aquest dematí amb el delegat del Govern i el conseller Jaume Font, així com amb altres alts càrrecs. Entre ells no hi haurà Francesc Antich, que fou convidat.

COMENTARIS

De momento no hay comentarios.

Comenta

* Camps obligatoris