algo de nubes
  • Màx: 15°
  • Mín:

EU-EV denuncia «tracte de favor» en la gestió de les finques públiques

Acusa el gerent d'intentar reservar s'Arenalet a «amics alts càrrecs»


«El conjunt de la gestió del PP en el consorci de finques públiques es resumeix en incompetència per gestionar allò públic i voluntat de convertir-ho en una màquina de fer favors». Aquesta fou la denúncia que ahir féu EU-EV d'Artà sobre la gestió del consorci de les Finques Públiques d'Artà i el seu gerent, Bartomeu Palmer. Tot neix arran de la polèmica publicada aquests dies de denúncies de particulars sobre «presumptes adjudicacions a dit» del refugi de s'Arenalet d'Artà a càrrec del gerent.

L'edil d'EU-EV d'Artà, Julen Adrián, acompanyat del coordinador del partit, Miquel Rosselló, manifestà que «no sols estam davant un problema d'amiguisme, sinó davant una manca de projecte propi i de capacitat d'executar el pla d'inversions. El producte de tot és la paràlisi en tots els aspectes».

Adrián afegia que «la presumpta associació inexistent amaga un grup d'alts càrrecs amics del senyor Palmer. Que el gerent hagués reservat el refugi abans del termini és un detall escandalós però no el més greu de com el PP gestiona les finques públiques del consorci».

Així, Adrián va fer un repàs a les mancances en la gestió del consorci. Per una banda, denuncià que no hi hagi cap responsable ni gestor a la ramaderia i l'agricultura. «Existeix un pagès, però a l'octubre es jubila i no se sap res del substitut. També falta personal a les finques».

D'altra banda, criticà que «fa més de tres anys que hi ha pendent la reforma de la caseta d'acampada i no s'han rehabilitat les teulades de les cases. Tampoc no s'ha reformat tal com estava previst les cases de s'Alqueria Vella».

COMENTARIS

De momento no hay comentarios.

Comenta

* Camps obligatoris