algo de nubes
  • Màx: 18°
  • Mín: 11°
19°

El Govern es compromet a fer un passeig marítim consensuat a s'Illot

Jaume Font es va reunir amb veïns, hotelers i Roques sense Ciment

Consens, aquesta fou la paraula més repetida pel conseller de Medi Ambient, Jaume Font, i per les diferents associacions i plataformes com Roques sense Ciment, entorn del projecte del passeig per a s'Illot.

Així, després de les entrevistes mantingudes ahir al local de la tercera edat amb Roques sense Ciment, la Junta de Portaveus del Consistori i les associacions veïnals, com també l'Hotelera, s'arribà a una solució de consens. La Sala crearà una comissió en la qual tindran cabuda totes les parts, per concretar un projecte satisfactori.

Font resumí en tres punts les conclusions: «Tothom ha de ser protagonista i decidir què vol per a ca seva, primer tothom vol un passeig; segon, s'ha de saber com el volen; i en tercer lloc, es crearà una comissió en la qual tothom participi, i serà una manera d'arribar a un consens, ja que tothom haurà de cedir en qualcun dels seus punts». El pressupost d'aquesta actuació puja a «1.960.000 euros, que han arribat de Madrid en el marc del conveni que destina 120 milions d'euros a les Illes Balears».

Font assenyalà que «com en el cas de Portocolom, que també suscità polèmica, quan ens asseguérem per parlar-ne, comprovàrem que ens podíem entendre des de diferents punts de vista».

El batle de Manacor, Antoni Pastor, manifestà que s'establirà un calendari per iniciar la construcció del passeig a final de l'estiu que ve. Ara, la segona setmana de setembre, es pretén nomenar-ne la comissió encarregada, a través del ple municipal. Després, cap al mes de desembre, ja s'exposarien els criteris adoptats als arquitectes i per acabar, el març o l'abril, es podria enviar el projecte a Madrid.

COMENTARIS

De momento no hay comentarios.

Comenta

* Camps obligatoris