algo de nubes
  • Màx: 16°
  • Mín:
16°

Grans expectatives en la verema d'enguany

Els cellers Macià Batle celebren amb mig centenar d'amics i de col·laboradors l'inici de la collita

LL.P. / M.N.Santa Eugènia.
«Una collita extraordinària». Així s'expressava ahir Ramon Servalls, director dels cellers Macià Batle, quant a les grans expectatives generades a l'entorn d'una verema que començà ahir mateix, a la finca de Sa Torre a Santa Eugènia.

Com ja és habitual, Servalls i el propietari i president de Macià Batle, Sebastià Rubí, volgueren compartir la jornada que dóna el sus a la verema amb mig centenar d'amics i col·laboradors de l'empresa. Després d'interessar-se per la producció d'enguany i en alguns casos -pocs-, d'ajudar amb el trinxet a recollir qualque raïm, compartiren a la finca mateix un berenar en el qual, per suposat, no mancà el vi de Macià Batle.

L'orquestra Mallorqueta hi posà música amb cançons dedicades a l'activitat de veremar i al seu estimat Reial Mallorca. Així, l'alegria dels presents corroborava les grans expectatives per a la collita del 2005.

Ramon Servalls justificà les esperances per les condicions meteorològiques favorables. «Tot l'any, el temps ha estat molt bo per al raïm. Plogué fins al març i després molt poc, cosa que ha permès que la fruita hagi madurat en les millors condicions per potenciar tot el seu color i totes les seves aromes i gusts».

COMENTARIS

De momento no hay comentarios.

Comenta

* Camps obligatoris