algo de nubes
  • Màx: 12°
  • Mín:

Delgado no paga des de fa un any el lloguer d'unes oficines de l'Ajuntament

L'Associació de Veïns de Galatzó exigeix al batle que la Sala faci efectius els 8.400 euros que deu

L'Associació de Veïns de Galatzó ha denunciat que l'Ajuntament de Calvià deu al col·lectiu veïnal la suma de 8.395,74 euros en concepte d'impagament del lloguer d'un local que l'entitat ciutadana té arrendat al Consistori presidit per Carlos Delgado, del Partit Popular.

El 18 d'agost, el president de l'Associació de Veïns de Galatzó, Carlos Muñoz Cayuela, registrà a les dependències administratives de l'Ajuntament una instància en la qual es recorda a Delgado que l'1 d'abril del 2004 l'entitat que representa els residents de Galatzó subscrigué un contracte d'arrendament amb l'Administració calvianera.

En el mateix document, el president de l'entitat ciutadana també recorda al primer edil que, en el moment de la firma, el preu del lloguer establert al contracte era de 600 euros mensuals, pagables per avançat els set primers dies de cada mes.

No obstant això, i segons adverteix en el seu escrit Muñoz Cayuela a Delgado, el termini pactat en principi -segons la clàusula tercera de les condicions del lloguer- finalitzà el 15 d'abril passat i, com que existia la possibilitat de prorrogar el contracte un any més per un import de 750 euros mensuals i ni el Consistori ni l'Associació de Veïns de Galatzó no s'hi manifestaren en contra, es procedí a la renovació automàtica de l'acord.

Tanmateix, i sempre d'acord amb l'Associació de Veïns de Galatzó, el Consistori no tan sols ha fet cas omís de l'increment en el preu del lloguer estipulat a la clàusula tercera del text firmat, sinó que s'ha inhibit en el pagament de rendes i de despeses comunes derivades del contracte esmentat. Així, amb data d'avui l'Ajuntament del batle Carlos Delgado deu a l'Associació de Veïns de Galatzó la quantitat de 8.395,74 euros.

En la instància remesa a Delgado, Muñoz Cayuela fa notar al primer edil que fins ara s'ha duit a terme una multitud de gestions encaminades a poder cobrar aquella suma, però totes han resultat infructuoses.

És per tal motiu que en nom de l'Associació de Veïns de la urbanització de Galatzó, Carlos Muñoz Cayuela ha instat Carlos Delgado a assegurar que en l'improrrogable termini de deu dies, l'Ajuntament de Calvià procedirà a satisfer el deute de 8.395,74 euros, advertint-lo que en cas de no liquidar-lo en el termini marcat, els representants legals del col·lectiu de residents iniciaran accions legals contra el Consistori que presideix.

COMENTARIS

De momento no hay comentarios.

Comenta

* Camps obligatoris