algo de nubes
  • Màx: 14°
  • Mín:

El PSOE acusa el batle de governar «d'una manera antidemocràtica»

Asseguren que la sentència dels pressuposts ho posa en evidència

El grup municipal del PSIB-PSOE de Manacor ha exigit al batle, Antoni Pastor (PP), que «depuri les seves maneres d'actuar» i que defensi el seu programa «d'una manera democràtica».

Aquestes són declaracions fetes a través d'un comunicat en el qual el grup socialista valora la sentència que anul·la la convocatòria del ple dels pressuposts de 2004. «Sentència que evidencia les maneres antidemocràtiques que utilitza el pacte liberal del Govern de l'Ajuntament de Manacor», expressen els socialistes.

A la vegada, el PSIB-PSOE afegeix que «basta recordar com ha actuat l'equip de govern amb el batle al capdavant en temes com la negació de l'ús públic de camins públics o d'ús públic; la redacció del projecte s'Illot-Cala Morlanda, encarregat a dit sense concurs públic amb una despesa de més de 60.000 euros i en contra de les necessitats que ha expressat una majoria de veïns; o l'adquisició de la torre de can Bauçà».

Precisament i respecte d'aquesta adquisició, els socialistes consideren que «la sentència l'anul·la». La compra fou molt criticada en el seu moment i, segons el PSOE, «es va convertir en un exercici d'urbanisme a la carta».

Els motius que donen per fer aquesta afirmació són que «l'equip de govern primer modificà les normes subsidiàries per legalitzar la torre i després presentà un crèdit extraordinari per adquirir una finca destinada a oficines municipals que tothom sabia que era can Bauçà». Ara el grup municipal socialista confia que «després de la sentència es tingui una nova ocasió per debatre el tema en profundidat».

Pel seu costat, el batle Pastor declarà ahir que «encara no s'han analitzat les conseqüències de la sentència, però el que és clar és que no suposarà cap modificació en tot el que ja ha adquirit l'Ajuntament».

COMENTARIS

De momento no hay comentarios.

Comenta

* Camps obligatoris