algo de nubes
  • Màx: 17°
  • Mín: 11°
16°

Tallada la principal via de Crist Rei i els seus accessos fins que acabin les obres del pas a nivell

Els comerciants reprenen les protestes perquè consideren que s'estan arruïnant els seus negocis

El carrer Francesc de Borja Moll, la principal via de circulació a la barriada de Crist Rei a Inca, juntament amb la placeta que forma amb el carrer de Lloseta, va quedar tallat ahir al matí perquè s'hi poguessin dur a terme els treballs de construcció del túnel que salvarà les vies del tren suprimint l'actual pas a nivell.

El tall d'aquest carrer es mantindrà fins que finalitzin les tasques de supressió d'aquest pas, data prevista entre els mesos de novembre i desembre, segons afirmaren ahir mateix fonts de la Conselleria d'Obres Públiques del Govern balear.

A més del Francesc Borja Moll i la seva placeta, ahir es tallaren al trànsit els seus accessos des dels carrers Lloseta i Costa i Llobera. Responsables de la Policia Local explicaren que durant el dia d'ahir no s'hi havien registrat problemes de trànsit pels nous talls. «Els conductors ja s'han acostumat a les reformes circulatòries que es feren quan començaren les obres i eviten aquesta zona», explicaren.

La fase de les obres que es va començar a executar ahir és la construcció de dues pantalles de formigó mitjançant la inserció de pilons d'aquest material per després poder perforar el túnel.

Els treballs amb maquinària pesant i els nous talls de trànsit provocaren ahir que els veïns i comerciants de la zona reprenguessin les protestes que realitzaren quan va començar el projecte, el mes de març passat.

COMENTARIS

De momento no hay comentarios.

Comenta

* Camps obligatoris