algo de nubes
  • Màx: 16°
  • Mín:

Comencen les obres de reforma integral de la casa consistorial

Aquesta actuació permetrà reagrupar alguns serveis municipals


Les obres de reforma integral de l'edifici de Monti-sion, seu de l'Ajuntament, començaren la setmana passada. S'inicià així la rehabilitació completa de la casa consistorial, una intervenció que s'executarà en diverses fases i que permetrà reagrupar alguns serveis municipals, com els d'Intervenció i Urbanisme, explicava ahir el batle, Joan Cerdà (UM).

Les obres han començat pel terrat de l'edifici, que es trobava en molt mal estat. Ara l'àrea d'Urbanisme treballa en el projecte de la segona fase, que inclourà la reforma de les dues plantes superiors de l'immoble.

Una vegada completada la reestructuració d'ambdues plantes, s'hi traslladaran els departaments d'Urbanisme i d'Intervenció, que ara ocupen en règim de lloguer un edifici molt pròxim, però que tanmateix no disposa d'instal·lacions adequades per a l'ús actual, a part de ser molt reduïdes.

La primera part de les tasques, que començà la setmana passada, té un pressupost de 240.000 euros i és finançada de manera íntegra per l'Ajuntament. I és que la manca de recursos econòmics ha estat la causa que aquesta esperada actuació no s'hagi iniciat fins ara. Durant la legislatura passada, la Sala intentà sense èxit obtenir fons del Govern balear per executar-la. Al final, és l'Ajuntament mateix que n'assumeix els pagaments, que haurà d'afrontar en quatre anualitats diferents.

L'equip de govern -format per UM, l'UNPI i el PP- preveu que la reforma de la casa consistorial durarà entre dos i tres anys, segons informà ahir el primer edil pollencí, Joan Cerdà.

COMENTARIS

De momento no hay comentarios.

Comenta

* Camps obligatoris