muy nuboso
  • Màx: 17°
  • Mín:
17°

Cerquen el passatger d'un ferri que caigué al mar prop de sa Dragonera

Un altre viatger fou rescatat i s'investiga com anà a parar a l'aigua

J.J./ M.T. Palma.
Mitjans aeris i marítims, amb el suport d'embarcacions particulars, cercaren ahir durant hores un passatger d'un ferri que aparentment va caure a la mar durant la travessia entre Palma i Barcelona, a l'altura de sa Dragonera.

Segons explicà a aquest diari el responsable de Salvament Marítim, Miguel Félix Chicón, l'alarma saltà a la una de l'horabaixa, quan el vaixelMercedes del Mar es dirigia a la Ciutat Comtal. Un passatger va precipitar-se a l'aigua des de la coberta i pogué ser rescatat amb relativa facilitat. Tanmateix, alguns testimonis creuen haver vist dues persones a la mar, per la qual cosa el vaixell, d'Iscomar, aturà el trajecte i quedà a la zona, expectant. Un helicòpter del SAR i un avió sobrevolaren l'indret, a més d'un altre helicòpter de Salvament Marítim i una embarcació d'auxili. L'Armada fou avisada per si era necessari el seu suport i altres vaixells particulars que navegaven per allà foren posats al corrent de la possible presència d'un nàufrag en aquelles aigües, a unes 10 milles al nord de sa Dragonera.

La tripulació deMercedes del Mar provà d'acarar les targetes d'embarcament amb la llista de passatgers per comprovar si faltava algú. L'operació fou complexa i al tancament d'aquesta edició no estava gaire clar si realment faltava un passatger al vaixell. El ferri quedà en aquelles coordenades i el capità advertí que no reprendrien la marxa. L'estat de la mar no era alarmant, per la qual cosa s'investiga com caigué el passatger rescatat.

COMENTARIS

De momento no hay comentarios.

Comenta

* Camps obligatoris