nubes dispersas
  • Màx: 17°
  • Mín: 12°
13°

'Diver Estiu' vol ampliar amb dues setmanes més la seva actual oferta

Es pretén que s'hi duguin a terme activitats al juny i al setembre

MIQUEL DE LA ROSA. Inca.
Diver estiu, el programa d'activitats lúdiques i esportives que cada estiu organitza l'Ajuntament d'Inca per a nins d'entre 4 i 12 anys, té previst allargar el seu horari de funcionament a la darrera setmana de juny i primera de setembre.

Així ho explicà ahir la regidora de Joventut, Iolanda Pericàs, la qual afirmà que «amb aquesta iniciativa pretenem cobrir al màxim les necessitats dels nostres ciutadans i pensam que allargant l'horari facilitarem que els nins estiguin cuidats mentre els seus pares van a fer feina a l'estiu».

A més, Pericàs es mostrà força satisfeta pel funcionament de les activitats i apuntà que «tot i que té un cost elevat per a l'Ajuntament, amb 30.000 euros de dèficit, eDiver estiu és necessari en un indret on les vacances dels pares no solen coincidir amb les dels fills».

Diver estiu té lloc de dilluns a divendres, de 8 a 18 hores, a l'institut Berenguer d'Anoia i al centre de Ponent. Allà, els infants poden realitzar una munió d'activitats que van des de tallers de pintura i deures d'escola fins a piscina, esport i activitats temàtiques setmanals adaptades a totes les edats, entre d'altres.

Diver estiu ofereix la possibilitat d'assistir-hi en horari de matí (de 8 a 13.30 hores) o de dia complet, amb un preu de 100 i 140 euros, respectivament. Cal dir que existeixen uns descomptes del 10 per cent per a residents d'Inca i per a germans.

Els nins que hi resten tot el dia poden, a més, gaudir d'un servei d'escoleta i menjador, amb un càtering que val 5 euros. Això no obstant, per a les famílies que no puguin assumir aquest cost, hi ha la possibilitat que els al·lots hi vagin amb el seu menjar de casa.

COMENTARIS

De momento no hay comentarios.

Comenta

* Camps obligatoris