nubes dispersas
  • Màx: 15°
  • Mín:
16°

El PP vol evitar que una urbanització de Marratxí també es digui Son Macià

Antoni Sureda no hi està d'acord perquè «només hi ha un Son Macià»

J.M.S./G.M. Manacor.
«Només hi ha un Son Macià i aquest ha estat des de sempre a Manacor». Així de contundent es mostrà el regidor d'Agricultura i delegat de la Sala a Son Macià, Antoni Sureda (PP), respecte a les informacions que arriben al petit nucli agrícola sobre la intenció d'uns promotors de posar el mateix nom a una urbanització del terme municipal de Marratxí.

El regidor, macianer de soca-rel, no vol ni sentir parlar de la possibilitat que en un futur no gaire llunyà a Mallorca pugui haver dos nuclis de població que es denominin Son Macià. Per aquest motiu, Sureda ja s'ha posat en contacte amb el batle de Marratxí, José Ramon Bauçà (PP), perquè eviti aquesta situació abans no sigui massa tard. «El batle encara no m'ha contestat però a l'Ajuntament de Marratxí em varen dir que encara no ha estat enregistrat el nom de Son Macià per a aquesta urbanització i ho volem evitar ara que encara hi som a temps», explicà Sureda.

«Creim que seria un plagi que un altre nucli de població es digués Son Macià, un plagi que amb el pas del temps podria donar lloc a moltes confusions, no té molt de sentit», apuntà Sureda. El regidor diu que és conscient que a Marratxí hi ha una finca que es diu Son Macià, el mateix cas que succeí amb el nucli urbà de Manacor. «Supòs que a Marratxí és el mateix cas però amb la diferència que el nostre és un nucli ja consolidat que manté l'essència rural i el que es vol fer allà és una urbanització, no crec que sigui correcte que li posin Son Macià», digué el regidor.

Sureda coneix el caràcter dels macianers i sap que no els hi faria gaire gràcia que una urbanització passàs a copiar-los el nom. Per això ha decidit no perdre el temps, «no fos cosa que ja ens ho trobem fet».

En els bars del nucli urbà de Manacor, la notícia ara per ara ha estat rebuda amb una mescla d'escepticisme i preocupació. «De moment es comenta bastant en els bars i les tertúlies i no va més enllà, però crec que si aquesta urbanització s'arriba a anomenar Son Macià, no farà gaire gràcia als macianers, ara encara és molt prest i es pot evitar però si ho deixam passar i la urbanització es consolida com a nucli de població ja serà massa tard i no hi podrem fer res. Esper que el batle de Marratxí sigui receptiu i faci el que li demanam».

COMENTARIS

De momento no hay comentarios.

Comenta

* Camps obligatoris