algo de nubes
  • Màx: 17°
  • Mín: 11°
13°

La Sala recuperarà aquest estiu la gestió dels berenadors de la platja

Costes ha rebutjat la sol·licitud de Texplaya per prorrogar la concessió


Al cap de 25 anys, l'Ajuntament d'Alcúdia podria recuperar la concessió dels petits locals de la platja, que fins a ara gestionava l'empresa privada Texplaya amb un permís directe de Costes.

Aquesta setmana, fonts de la Delegació del Govern han informat que la Demarcació de Costes de les Balears ha denegat a Texplaya la pròrroga que havia sol·licitat per continuar gestionant els berenadors, una vegada que hagi expirat la concessió actual, el maig vinent.

A l'hora de denegar aquesta pròrroga, Costes ha tingut en compte un informe desfavorable emès per l'Ajuntament en ple fa uns mesos. I és que ara la Sala podrà demanar de manera directa a Costes la gestió dels petits locals per treure-la, després, a concurs públic. Però, en qualsevol cas, l'operació suposarà un benefici econòmic important per a les arques municipals.

A més, hi ha la circumstància que Texplaya tenia també el dret de tanteig sobre l'explotació de la resta d'instal·lacions, és a dir de les gandules i de les ombrel·les. Això significa que si la Sala, adjudicatària d'ambdós serveis, decidís treure'ls a concurs públic, Texplaya hi tindria preferència sobre la resta d'aspirants.

La Demarcació de Costes posarà fi també ara a aquest privilegi que ha tingut l'actual concessionària durant 25 anys. D'aquesta manera, l'Ajuntament d'Alcúdia podria reconsiderar si li convé gestionar encara de manera directa les gandules i les ombrel·les, o si n'ha d'adjudicar el servei amb una convocatòria.

COMENTARIS

De momento no hay comentarios.

Comenta

* Camps obligatoris