bruma
  • Màx: 17°
  • Mín: 11°
13°

L'oposició no acudeix al ple per protestar per les «formes» del PP

Critica que Soler convocàs la sessió sabent que hi ha edils de viatge

J.M.S./G.V. Felanitx.
El partits de l'oposició a l'Ajuntament de Felanitx (PSOE, EU-EV i PSM) plantaren ahir l'equip de govern del PP en la realització d'un ple extraordinari en senyal de protesta per les «formes» en què es convocà la sessió i la política popular en general.

Miquel Bennàssar (PSOE) i Jaume Binimelis (PSM), coincidiren a criticar que la batlessa de Felanitx, Catalina Soler (PP) convocà el ple «quan sabia que la regidora del grup mixt, Montse Pérez, seria de viatge i no podria anar el ple». Pels socialistes i els nacionalistes això era una trama del PP davant el temor que, en estar en minoria, no prosperassin els punts del ple. «A més, fer un ple extraordinari de coses que no ho són i damunt les festes no té sentit, podria haver esperat al ple ordinari de setembre», apuntà Bennàssar qui, com Binimelis, apuntà que «Soler no ha assumit que està en minoria». El regidor d'EU-EV, Nicolau Barceló, justificà la seva absència en el ple pel contingut de l'ordre del dia. El PP aprovà el projecte de desestacionalització turística que rep una ajuda del Govern per millorar la zona costanera. En aquest sentit, Barceló critica que «la subvenció se sol·licità per executar un projecte que afectava tres zones i ara el PP les divideix per fer tres adjudicacions a tres empreses quan només se n'hauria de fer una del global del projecte». «L'absència en el ple és una manera d'allunyar-nos de la seva gestió, tots volem inversions però no participarem en improvisacions ni desaires cap a l'oposició».

Per la seva banda, la batlessa digué, en referència a la regidora absent que «jo vaig convocar el ple dimarts i ella em comunicà que anava de viatge dimecres». «El que demostra l'oposició absentant-se del ple és que passen de tot», criticà.

COMENTARIS

De momento no hay comentarios.

Comenta

* Camps obligatoris