algo de nubes
  • Màx: 12°
  • Mín:

Un britànic mata l'al·lota a martellades i després es penja a un pis del Terreno

La Policia creu que els fets passaren fa 6 dies, ja que els cossos estaven descomposts

87412

Imatge de l'aixecament dels cadàvers, que es trobaven en un avançat estat de descomposició.

La Policia descobrí ahir en un pis de Palma els cossos de dos ciutadans britànics, morts fa diversos dies. Es tracta d'Ana María Minissale, de 45 anys, i el seu company sentimental Daniel Allan Woolcock, de 30.

Els veïns del número 61 del carrer Salut, a la barriada d'El Terreno, començaren a percebre a començaments de setmana una forta fetor a l'edifici. En principi pensaren que es tractava d'algun animal domèstic, ja que de fet en moltes cases del veïnat hi ha cans i moixos. Tanmateix, l'olor s'anà fent cada dia més forta, fins que ahir dematí la situació arribà a ser insuportable. José Castilla, que viu al semisoterrani contigu al domicili on es trobaren els cadàvers, alertà devers les 13.20 hores la Policia.

José duia diversos dies intrigat per la pudor, i en l'horabaixa de dijous, quan feia la neteja, veié el petit ca de la parella enfilar-se al mur que separa les seves terrasses. A l'arribada dels agents, José explicà que la fetor semblava procedir del pis de davant, ja que en el replà amb prou feines es podia respirar. Una patrulla de la Brigada Provincial de Seguretat Ciutadana de la policia es presentà a l'immoble i accedí al domicili de la parella des del pati veí. La porta de la terrassa estava entreoberta i els agents decidiren accedir a l'interior.

Al centre del saló, seminu i penjat amb una corda d'escalador, es trobava el cadàver de Daniel, mentre que a dos metres trobaren el cos de la seva companya sentimental, amb el cap totalment destrossat per diversos impactes. Al costat d'ella, els agents observaren un martell, amb el qual suposadament es varen produir els cops. A més, per diverses parts de l'habitació hi havia embolcalls amb restes de substàncies estupefaents.

Al lloc acudiren efectius de la Policia Científica, el Grup d'Homicidis i la Policia Judicial. La hipòtesi inicial de la Policia és que fa diversos dies es produí una forta discussió entre ambdós fins que, en un moment donat, Daniel matà a martellades la seva companya sentimental i després es penjà. A causa de l'avançat estat de descomposició dels dos cadàvers i a la forta olor de putrefacció, els experts creuen que la mort d'ambdós es produí fa com a mínim cinc o sis dies.

Una vegada trobats els cadàvers, la policia donà notícia de les morts al jutjat d'instrucció número quatre, que ahir estava en funcions de guàrdia. El forense reconegué els cossos i, finalment, el jutge autoritzà l'aixecament dels cadàvers, que es produí devers les 17.15 hores d'ahir.

En els pròxims dies es realitzarà una autòpsia dels cadàvers. D'aquesta manera, se certificarà si la mort de la dona es produí com a conseqüència dels cops de martell que li hauria donat la seva parella, tal com es considera en principi.

José Castilla, el veí que donà l'avís, sabé ahir al migdia que alguna cosa no anava bé a la casa dels seus veïns britànics. José notà la pudor i realitzà una neteja a la terrassa. Després, a més de veure que la fetor no cessava, observà el petit ca dels seus veïns a la terrassa, amb les potes sobre la paret i observant-lo, amb l'aparença d'haver patit diversos dies d'abandonament. José s'alarmà en veure tants de signes preocupants i cridà la Policia, que en principi només localitzà un dels dos cossos. A indicacions seves, un agent entrà al saló i contemplà el cadàver de la dona. Després de l'aixecament, un veí es féu càrrec del ca.

COMENTARIS

De momento no hay comentarios.

Comenta

* Camps obligatoris