nubes dispersas
  • Màx: 18°
  • Mín:

Matas demana disculpes al periodista en qualitat de president del Govern


Jaume Matas convidà ahir a dinar al Consolat de Mar Pedro J. Ramírez per demanar-li disculpes «com a president de les Illes Balears» per «l'assalt a ca seva, a una propietat privada». «He cregut convenient disculpar-me», assenyalà el president del Govern, després de dinar «perquè és des de la pròpia societat mallorquina que s'ha instigat l'assalt».

El president va reconèixer que l'uneix una relació personal amb el periodista però, més enllà d'aquest factor, reiterà que els partits que participaren en el que qualificà d'«assalt» eren illencs, «independentment que hi hagi algun diputat d'una altra Comunitat Autònoma», en referència Joan Puig d'ERC. «És just que li demani disculpes. No necessitam aquest tipus de confrontacions».

Jaume Matas va considerar «indignant» que es pugui ocupar una propietat privada «davant de l'absoluta permissivitat de la Delegació del Govern a les Balears». El president del Govern va demanar al delegat del Govern, Ramon Socias, que expliqui per quin motiu va actuar «amb permissivitat».

El cap de l'Executiu balear va reiterar en repetides ocasions que es tracta d'un «fet rebutjable» i lamentà que aquest tipus d'actes «s'instiguin i es produeixin a Mallorca». «Aquí la gent és benvinguda. No volem ser noticia per aquest tipus de coses».

Matas criticà qualsevol mena de conducta com la viscuda a la piscina i destacà que no comprèn com poden realitzar-se accions semblants contra persones que estan de vacances.

Matas no informà que havia dinat al Consolat de Mar amb el periodista fins que els periodistes ho descobriren. En un primer moment no es va donar cap tipus de publicitat per part del Govern.

COMENTARIS

De momento no hay comentarios.

Comenta

* Camps obligatoris