muy nuboso
  • Màx: 17°
  • Mín: 12°
17°

UM es desmarca de la polèmica de Vidal i l'adverteix que no descarta cap acció

Els socis del PP esperen una rectificació dels implicats i es plantegen reunir el pacte

62546

Les quadres del batle de ses Salines, Sebastià Vidal.

Arran de la polèmica sorgida entorn de la declaració d'interès general per a les quadres i la casa del batle, Sebastià Vidal, a la parcel·la de Na Fonda, el comitè local d'Unió Mallorquina de ses Salines manifesta, a través d'un comunicat, que «en cap moment el comitè local no ha donat suport a l'actuació del batle». I continua: «Esperam que els causants d'aquesta situació i mala imatge política sàpiguen rectificar, pel bé del municipi». Així mateix, considera que els partits «han de demostrar més rigor i seriositat».

Des que sorgí aquesta polèmica, les relacions entre la coalició governant -PP, UM, SU- al Consistori són nul·les i gairebé inexistents, fins al punt que des d'UM afirmen que «aquest comitè no ha mantingut per ara reunions amb cap partit polític de l'equip de govern». Però, en aquest sentit, adverteixen que la formació no descarta «cap tipus de mesura en el futur».

Des d'UM, volen deixar clar que la polèmica de les quadres ha estat causada de manera directa pel batle. «És el resultat de l'actuació particular o pública dels qui intervenen, directament o indirectament, en la legalització de les edificacions existents a la parcel·la de Na Fonda», assenyala el comitè.

La importància d'aquest comunicat és que, per ara, Unió Mallorquina és el primer partit polític local que es pronuncia de manera oberta respecte de la declaració d'interès general per a les quadres i la casa com a seu de l'Associació Cavallista de ses Salines. Ara com ara els altres partis, ja siguin de l'oposició o de l'equip de batlia, no s'hi han pronunciat si no ha estat a través dels seus caps vissibles a Palma, com en el cas del PSOE.

En el text difós, el comitè d'UM de ses Salines es reserva la possibilitat de convocar el pacte de govern, que firmaren amb SU i amb el PP, segons els acords que adoptin els organismes competents.

Convé recordar que el primer edil de la localitat aconseguí legalitzar les seves quadres i la casa que té a fora vila mitjançant la concessió de l'interès general com a seu dels cavallistes. Tanmateix, una de les condicions, era que l'edificació no es podia emprar com a habitatge. Encara que el batle hagi negat en tot moment que visqués a la casa en el moment de la concessió, a ses Salines tothom sap que era la seva residència, si bé sembla que l'ha abandonada de manera preventiva.

COMENTARIS

De momento no hay comentarios.

Comenta

* Camps obligatoris