nubes dispersas
  • Màx: 17°
  • Mín: 10°
12°

UM estudia prendre accions judicials contra el trànsfuga Joan Thomàs

El partit diu que el regidor ha incomplert el «compromís de fidelitat»


UM de Calvià estudia prendre accions judicials contra el trànsfuga Joan Thomàs partint de l'incompliment d'un document firmat el mes de maig denominat «compromís de fidelitat». Els sis primers membres de la llista del partit Isidre Cañellas, Joan Thomàs, Maria Yolanda Tomás, Matias Cantarero, Jaume Josep Socies i Sebastià Genovart van firmar aquest document.

Davant dels antecedents de transfuguisme al municipi s'acordà la creació d'aquest document i sembla que Joan Thomàs, secretari del partit, fou un dels promotors i participants actius en la seva realització.

El document registra que els signants es «comprometen a no convertir-se en trànsfugues polítics» i afegeix que es comprometen «a respectar la disciplina del comitè local d'UM de Calvià». El document estipula que en cas d'incompliment els signants es comprometen a pagar 3 milions d'euros. A més s'indica que el que incompleixi el redactat «podrà ser sotmès a les accions judicials o extrajudicials» que consideri el partit pels danys soferts. Davant d'aquests fets els advocats estan estudiant una demanda pel civil perquè Joan Thomàs pagui el que es va comprometre al document firmat.

Entre els membres del comitè d'UM hi ha gran indignació per l'actuació del trànsfuga i alguns han manifestat que si el partit no actua ells ho faran de forma particular. Cal recordar que el trànsfuga Thomàs traí en el passat ple de l'Ajuntament de Calvià la disciplina de partit i votà al costat del PP a favor de rebre les urbanitzacions propietat de la família Nigorra. La decisió del regidor, que dos mesos abans no veia viable la recepció, costarà a cada família calvianera 300 euros.

COMENTARIS

De momento no hay comentarios.

Comenta

* Camps obligatoris