muy nuboso
  • Màx: 12°
  • Mín:
10°

La Sala estudia tornar a assumir la competència en recollida selectiva

Es planteja exigir al Consell el traspàs davant les queixes rebudes


L'Ajuntament de Sant Llorenç estudia exigir al Consell de Mallorca que li retorni les competències transferides a l'Administració insular en la recollida selectiva de cartró i vidre davant «el mal servei que reben per part de l'empresa concessionària». L'incompliment dels horaris de recollida, la mala imatge que es dóna, sobretot a la zona costanera, com també l'allau de queixes rebudes de comerciants i veïns ha estat el detonant perquè el Consistori es mobilitzàs.

Així ho va explicar el regidor de Medi Ambient de l'Ajuntament de Sant Llorenç, Mateu Frau. «En aquests moments ens estam plantejant recuperar les transferències i assumir directament des de la sala la recollida selectiva, perquè és un problema que estam patint des de fa temps».

Frau es justificava en el sentit que «molt sovint rebem queixes que no s'ha efectuat la recollida tal com està establert. Nosaltres ens hem reunit dues vegades amb el consell per plantejar solucions i no ens han donat cap resposta. Davant aquesta situació, no ens queda més remei que prendre mesures». Precisament ahir, aquest diari publicava la denúncia dels comerciants de Cala Millor, que mostraven la seva indignació perquè havien estat deu dies sense recollida.

Des de la Sala es demanarà una reunió la setmana pròxima amb els responsables del Consell amb l'objectiu de plantejar el traspàs de competències. «Encara no hem quantificat el que suposaria econòmicament per a la Sala, però del que es tracta és de millorar la recollida», afegia Frau.

COMENTARIS

De momento no hay comentarios.

Comenta

* Camps obligatoris