muy nuboso
  • Màx: 11°
  • Mín:

Sa Comuna reobre les portes a les acampades després de dos anys

L'Ajuntament ha concedit a una empresa la gestió d'aquesta zona


Després de dos anys tancada a les acampades, l'àrea de sa Comuna de Lloret ha reobert les seves portes aquest estiu gràcies a un conveni pel qual l'Ajuntament va concedir la gestió d'aquesta zona a l'empresa ludicoesportiva de Lloret, Dinàmics, lleure i natura. Segons el president d'aquesta entitat, Jaume Arrom, aquest estiu hauran passat 120 persones per l'àrea d'acampades de sa Comuna. «Vàrem signar el conveni amb la temporada ja començada i això ha fet que no tinguem massa demanda. Els grups que vénen s'instal·len en tendes de campanya preparades per a sis persones i tenen berenar, menjar i sopar per 18 euros per persona i dia, que inclouen la utilització de la piscina, explica Arrom.

Dinàmics, a més de gestionar les entrades, s'encarrega de vigilar que el bosc quedi net i que no es faci foc. Cal recordar que la manca d'inversions per part del Govern, que fa dos anys gestionava les acampades a sa Comuna a través de la Xarxa d'Instal·lacions de les Balears (XIB) i la brutor que s'arribava a acumular a la zona van fer que l'Ajuntament decidís tancar-la a les acampades.

L'Ajuntament de Lloret, per altra banda, gestiona directament les llicències d'instal·lació de caravanes a sa Comuna, una de les poques zones on aquests automòbils es poden instal·lar després de la reconversió del càmping Platja Blava de Muro. «No ens interessa que es conegui massa la zona perquè ja tenim un excés de sol·licituds, que intentam atendre de forma escalonada per evitar aglomeracions. Mirem que les caravanes que vénen tinguin assegurança i els papers amb ordre, i que tinguin cura amb el el medi ambient», explica el regidor Antoni Bennàssar. Sa Comuna acull, a més, l'escola d'estiu de Lloret que gestiona Dinàmics i que enguany s'ha centrat amb els esports a l'aire lliure.

COMENTARIS

De momento no hay comentarios.

Comenta

* Camps obligatoris