algo de nubes
  • Màx: 16°
  • Mín:

El Ministeri afirma que no ha autoritzat l'ús privatiu de la piscina de Ramírez

Madrid «ja ha adjudicat el projecte de recuperació de l'ús públic en el litoral de Mallorca»

El Ministeri de Medi Ambient afirmà ahir mitjançant un comunicat oficial que no ha autoritzat l'ús privatiu de la piscina que utilitza el periodista Pedro J. Ramírez a la Costa dels Pins. El departament de Cristina Narbona desmenteix així les afirmacions fetes pel conseller Jaume Font el passat dimarts en les quals assegurà que el Govern Zapatero havia concedit aquest ús privatiu a Ramírez.

L'Executiu central afirmà ahir que «davant les infundades declaracions del Govern balear, el Ministeri de Medi Ambient ratifica l'ús públic de la piscina de Pedro J. Ramírez, tal com exigeix la concessió atorgada l'any 2001, durant l'etapa en què era ministre de Medi Ambient l'actual president de Balears, Jaume Matas». El comunicat oficial també afirma que «el Ministeri de Medi Ambient ha suspès només temporalment l'ús públic d'aquesta piscina, en tant el propietari de la finca presenti un pla de mesures que garanteixin la seguretat dels que accedeixin a la piscina, inclosa la pròpia família del gestor de la concessió, facilitant, entre d'altres coses, l'accés a la corresponent zona de domini públic maritimoterrestre». Com a conclusió, el departament de Cristina Narbona assenyala que «és absolutament fals que el Ministeri de Medi Ambient hagi concedit a Pedro J. Ramírez l'ús privatiu de la piscina». El comunicat del Ministeri també explica que ha adjudicat ja «el projecte de recuperació de l'ús públic en el litoral de Mallorca, en el qual s'han acumulat nombroses irregularitats que impideixen o dificulten el compliment de la Llei de costes».

Per la seva banda, el conseller Jaume Font havia dit que va ser Narbona la que ratificà l'autorització convertint la piscina en ús privat exclusiu perquè tenia «un informe de l'Advocacia de l'Estat que recomanava la concessió». Font també atacà el secretari general del PSIB, Francesc Antich, el qual havia qualificat la piscina que empra Ramírez de «situació singular i quasi única». Així, Font demanà a la ministra «que informi Antich» i que «si existeix qualque irregularitat a la piscina que actuï reglamentàriament com procedeixi». La resposta de Narbona ha estat clara: «en cap cas ha concedit aquest ús privatiu» del qual parla Font.

COMENTARIS

De momento no hay comentarios.

Comenta

* Camps obligatoris