nubes dispersas
  • Màx: 17°
  • Mín: 12°
13°

Joan Puig: «El Ministeri ens dóna la raó. Ha de seguir per aquest camí»


El diputat en el Congrés per ERC, Joan Puig, mostrà ahir la seva «satifacció després de conèixer la ratificació de l'ús públic de la piscina de Pedro J. Ramírez».

Puig afirmà que «ens alegrem de la decisió del Ministeri perquè ens dóna la raó i l'instam a seguir per aquest camí, per fer complir la Llei de costes i garantir el dret de pas al litoral». Puig també criticà els diversos dirigents del PP i d'Unió Democràtica com Matas, Zaplana o Pelegrí «que ens havien acusat d'envair la privacitat de Pedro J. Ramírez i ara han quedat en evidència».

Joan Puig participà dissabte passat en un acte de protesta a la piscina que gestiona el periodista Pedro J. Ramírez. Els concentrats «van voler pressionar així el Govern central per reclamar que es garanteixi el dret de pas pel camí de ronda, ara per ara impedit per l'ús privat de la piscina que està en zona maritimoterrestre.

El diputat Joan Puig afirmà que el setembre sol·licitarà la compareixença de la ministra Narbona en el Congrés «perquè expliqui la qüestió». Altres fonts d'ERC afirmaren a Palma que Narbona ja hauria acceptat verbalment aquesta compareixença, però aquest extrem no fou confirmat pel Ministeri.

La Fiscalia de Balears sortí al pas de «comentaris i notícies» i negà que hi hagi «passivitat» de la seva banda quant als «incidents» de dissabte passat a la piscina. La Fiscalia recordà que «hi ha un procediment judicial penal obert» i que l'obertura d'aquest «impedeix la incoació de diligència d'investigació per part nostra. Estam presents a les actuacions del jutjat de Manacor».

COMENTARIS

De momento no hay comentarios.

Comenta

* Camps obligatoris