algo de nubes
  • Màx: 17°
  • Mín:
17°

Foment del Turisme exposarà els seus 100 anys d'història a la Llonja

Exhibirà un recull de material i testimonis des de la seva fundació

Amb motiu del centenari del Foment del Turisme de Mallorca, la institució inaugurarà demà una exposició que repassa la seva història, sobretot les accions promocionals que ha realitzat des de la seva fundació l'any 1905.

Durant gairebé dos mesos s'exhibirà a la Llonja un recull del material més significatiu del Foment: cartells, fulletons, guies, etc...amb el qual es vol transmetre una idea general d'aquests cent anys.

Miquel Vicens, president de la institució, informà que després de la inauguració tindrà lloc un sopar. Durant la vetllada, el president Jaume Matas farà entrega de la medalla d'or de les Illes Balears al Foment del Turisme. S'espera que hi assisteixin representants del Govern, del Consell i d'ajuntaments, així com la directora general de Turespaña. Es farà també un homenatge als músics que han contribuït a la projecció exterior de l'Illa, actuaran Karina i Los Jabaloyas, entre d'altres.

El documentalista Antoni Vives i l'arquitecte, responsable del disseny, Daniel Fleixas, explicaren que el muntatge de l'exposició es divideix en quatre apartats, que detallen la cronologia, les accions, els testimonis i el futur del Foment. Tot això amb mitjans audiovisuals, escrits, gràfics i objectes. La Conselleria de Turisme ha subvencionat la mostra amb 180.000 euros.

COMENTARIS

De momento no hay comentarios.

Comenta

* Camps obligatoris