algo de nubes
  • Màx: 15°
  • Mín:
13°

Pastor diu que la denúncia per les vaques a cala Varques és «ridícula»

Reclama ajuda a l'Administració estatal per solucionar altres coses

J.M.SASTRE.Manacor.
La denúncia a l'Ajuntament de Manacor presentada per Demarcació de Costes per la presència «no autoritzada» de les vaques a cala Varques ha estat qualificada de «ridícula, absurda i anecdòtica» per part del batle Antoni Pastor.

En aquesta línia, el batle considera que la denúncia suposa «una persecució de l'Ajuntament. El que hauria de fer Costes és potenciar la convivència amb les altres administracions i amb actes com aquest demostra que és un enemic dels ajuntaments. Tenim altres problemes al litoral i ells no fan res». Pastor considera que «Costes hauria d'haver-se posat en contacte amb nosaltres si creia que hi havia algun problema amb les vaques de cala Varques, però ens hem adonat quan hem vist la denúncia».

Sobre les connotacions polítiques en la presentació d'aquesta denúncia, Pastor apunta que «vull pensar que no, però evidentment no tenim moltes facilitats per part de Costes».

En la mateixa línia, Pastor apunta que «en qualsevol cas és curiós que la denúncia hagi arribat ara (quan governa el PP) i no fa anys, perquè de vaques a cala Varques jo n'he vist sempre».

Per la seva part, el regidor d'Agricultura, Antoni Sureda (PP), recorda que Costes «a qui ha de denunciar és a ells mateixos, perquè nosaltres no tenim competències sobre la platja, perquè és una cala verge».

Pel que fa a l'informe que el delegat de Sanitat, Andreu Vecina, manà realitzar a la Policia Local, Sureda explica que «encara no està fet, però el farem, encara que no sé què farem amb ell, perquè està clar que les vaques són a la platja. El que ha de fer Costes és fer la seva feina i que no ens molestin més. Ells poden denunciar l'Ajuntament per les vaques, però són ells qui tenen les zones marítimes».

Pastor i Sureda creuen que és compatible la convivència entre l'activitat agrícola i els banyistes.

COMENTARIS

De momento no hay comentarios.

Comenta

* Camps obligatoris