algo de nubes
  • Màx: 17°
  • Mín: 12°
15°

Les obres de construcció del nou col·legi públic del Port començaran el mes d'octubre

Les obres de construcció del nou col·legi públic del Port començaran a l'octubre, segons va informar la delegada del Moll, Margalida Reynés.

Reynés ja disposa dels plànols de l'edifici, distribuït en dues altures i que ha aprofitat al màxim un terreny difícil, ja que es tracta d'un solar allargat i estret travessat per un torrent. Finalment, s'ha dissenyat un immoble distribuït en dues alçades, de planta quadrada, que inclou un gran pati interior, a més d'un hort per als més petits.

El nou col·legi públic, que haurà d'entrar en funcionament en el segon trimestre del curs 2006-2007, tindrà capacitat per acollir fins a 450 alumnes i disposarà de dues aules per curs. L'entrada en funcionament del nou centre implicarà traslladar-hi els alumnes del col·legi Miquel Capllonch , actualment saturat perquè només té una aula per curs.

La nova escola, a banda de descongestionar l'escola infantil i primària, permetrà que l'Ajuntament recuperi l'edifici Miquel Capllonch per a usos municipals, probablement com a delegació municipal del Port, seu de la Policia i la biblioteca. Tots aquests serveis actualment s'allotgen a la planta superior del centre sanitari, que es podrà aprofitar per habilitar un Punt d'Atenció Continuada (PAC), segons va informar Margalida Reynés.

Així mateix, el termini d'execució de les obres de construcció del nou col·legi públic se situa entre els 18 i els 20 mesos, aproximadament.

COMENTARIS

De momento no hay comentarios.

Comenta

* Camps obligatoris