nubes dispersas
  • Màx: 17°
  • Mín: 11°
12°

Tres dels lesionats de dissabte tornen a rebre assistència mèdica

En el PAC de Binissalem els receptaren calmants per aguantar el dolor

J.RIERA. Palma.
Tres dels quatre lesionats dissabte passat durant l'intent d'exercir el seu dret de pas a la Costa dels Pins necessitaren ahir nova atenció mèdica. Es tracta de Pere Pol (regidor independent de Binissalem), Bernat Fiol (portaveu de Gadma) i Josep Martí (membre de Gadma). Els tres foren atesos en el PAC (Punt d'Atenció Continuada) de Binissalem.

Tots ells foren agredits per part dels guardes jurats del periodista Pedro J. Ramírez quan intentaren passar per la zona de domini públic que ocupa la seva piscina.

Pere Pol afirmà que «el braç encara em feia bastant de mal. Per això he tornat al metge, que m'ha receptat calmants». Així mateix receptaren calmants a Bernat Fiol pels dolors que tenia al turmell. L'informe mèdic realitzat el mateix dia dels fets afirma que Fiol presentava «contusió i ferides» en el turmell dret.

El cas més greu és el de Josep Martí, que té almanco dues costelles rompudes «amb possibilitat que en tengui una de tercera». L'informe mèdic assenyala que té trencades la sisena, la setena i possiblement la novena costella. Ahir tenia notables dificultats per respirar i això era el que preocupava els seus companys. Fonts pròximes a Martí indicaren que «és possible que vagi a la Mútua per si l'han de donar de baixa laboral. Tanta sort que ara té vacances. En tot cas, ara és evident que està de baixa mèdica».

El que es trobava millor ahir era el dirigent del Lobby per la Independència Jaume Sastre, que ja no necessità assistència facultativa perquè estava «molt millor», tot i que també el seu informe mèdic, fet dissabte, parla que patí contusions. Sastre va ser abordat per un dels guardes jurats i es va haver d'aferrar a la barana de la piscina.

Mevisa
Respecte de l'estat dels guardes jurats de l'empresa Mevisa, que actuaven a les ordres de Pedro J. Ramírez i que impediren l'accés a les instal·lacions de la piscina, va ser impossible ahir saber si havien estat donats d'alta o si feien feina, ja que des d'aquesta empresa de seguretat s'informà aquest diari que «és dia de festa i no hi ha cap responsable ni portaveu de l'empresa. Telefonin demà».

COMENTARIS

De momento no hay comentarios.

Comenta

* Camps obligatoris