nubes dispersas
  • Màx: 18°
  • Mín: 12°
15°

El producte balear i la ramaderia protagonitzen la Fira de Son Macià

Les mostres de ca me mallorquí i ca rater aixecaren gran expectació

El producte balear i una àmplia mostra de ramaderia varen ser els protagonistes de la nova edició nocturna de la Fira de Son Macià. Centenars de veïns es desplaçaren al nucli de Manacor per gaudir de l'àmplia oferta que oferien més d'un centenar de paradetes ubicades en els carrers més cèntrics de la localitat.

L'objectiu d'aquesta fira «és la promoció dels nostres productes. Apostam fort per la ramaderia i per l'artesania i la gastronomia de les Illes», explicava el delegat de Son Macià, Antoni Sureda.

Mentre que a primera hora de l'horabaixa els carrers estaven pràcticament buits, a mesura que s'anava apropant el vespre va ser un esclafit de festa i participació.

A la fira es podien adquirir des de joies fetes a mà, objectes de decoració, capells artesanals fins a altres delícies com formatges i sobrassada de la terra, o altres productes més dolços com la mel.

Vora el centre cívic es congregà tota l'exposició d'animals. Així, s'hi pogueren veure mostres de ca me mallorquí, de ca rater, de cavall i d'ovelles. També els vehicles hi tingueren el seu espai, des de tractors fins a turismes. Els més petits es mostraren encantats amb la mostra de ca rater.

A la fira es comptà amb la presència de la consellera d'Obres Públiques del Govern, Mabel Cabrer; el director general d'Agricultura, Joan Carles Torrens; la directora general de Cultura, Catalina Sureda, i les autoritats locals, encapçalades pel batle de Manacor, Antoni Pastor.

La fira es va perllongar fins a la mitjanit. També un acte que congregà molta gent fou el ball de bot, que acollí la plaça a partir de les 22 hores i que comptà amb S'Estol des Gerricó i els balladors de Lluc.

COMENTARIS

De momento no hay comentarios.

Comenta

* Camps obligatoris