algo de nubes
  • Màx: 15°
  • Mín:

La Policia identifica més de 400 persones en una batuda a Joan Miró

L'operació conjunta, Local i Nacional, fou als locals d'oci de Palma

G.P. / P.M. Palma.
Prop de 60 agents participaren ahir de matinada en una gran batuda realitzada de manera conjunta per la Policia Local de Palma i pel Cos Nacional de Policia -CNP- a la zona d'oci del carrer Joan Miró i la plaça Gomila, a Palma.

Els policies identificaren devers 400 persones en total, n'arrestaren cinc per incompliment de la Llei d'estrangeria o per resistència als agents de l'autoritat, entre altres motius, i inspeccionaren dos locals del carrer de les Baionetes. En aquests establiments varen trobar prou droga per terra, tirada per alguns clients quan varen veure els policies.

L'operació començà a les quatre de la matinada i durà tres hores. La Policia Local tallà al trànsit el carrer de Joan Miró en direcció a s'Aigo Dolça. Un agent es col·locà a l'entrada de la plaça Gomila per controlar la circulació dels vehicles que baixaven. La Policia Local mobilitzà quatre cotxes patrulla, un vehicle d'accidents, tres furgonetes i un tot terreny de la Unitat d'Intervenció Immediata -UII- i diversos motoristes, mentre que el CNP mobilitzà sis cotxes patrulla i també diversos motoristes que realitzaren batudes per la zona.

Els agents començaren a identificar gent i centraren part de la seva intervenció en dos locals freqüentats per ciutadans sud-americans. L'operació policíaca es desenvolupà amb relativa normalitat. Tanmateix, es visqueren moments de tensió amb un dels detinguts, cap a les 05.30 hores. Aquest jove s'encarà amb els agents i començà a insultar-los, mentre tractaven d'identificar-lo al carrer de les Baionetes. La seva companya l'obligà a partir per anar cap a s'Aigo Dolça, però mentre caminava encara provocava els policies amb frases com aquesta: «Perquè som equatorià, que si fos espanyol segur que no em faríeu això, llevau-vos el vestit i veniu si us atreviu».

Uns metres més endavant, a la plaça de Francesc Rosselló, tornà a crear problemes a una patrulla del CNP i a una parella d'agents de la Policia Local que desviaven els cotxes. Al final, fou arrestat i traslladat a les dependències policíaques, igual que la seva companya, la qual no volia que se l'enduguessin detingut.

COMENTARIS

De momento no hay comentarios.

Comenta

* Camps obligatoris