nubes dispersas
  • Màx: 17°
  • Mín: 12°
17°

Roques sense ciment es mobilitza per un passeig marítim sostenible

Presentaren alternatives al passeig de s'Illot i Cala Morlanda

Un centenar de persones reunides per la plataforma Roques sense ciment, es trobaren ahir a la capella de na Morlanda per netejar el litoral de Cala Morlanda i s'Illot i donar suport a les alternatives que planteja la plataforma pel projecte que té l'Ajuntament de Manacor de fer un passeig per la vorera de mar.

Aquest any els voluntaris repetiren la neteja que ja van duu a terme l'any passat. Així, partiren de la capella de na Morlanda i arribaren fins al moll de s'Illot. Aquest pic la novetat fou el suport d'un grup de bucejadors del centre Oceans Edge, que s'encarregà de fer la neteja subaquàtica del litoral.

La reivindicació d'aquest any, segons declarà el portaveu de Roques sense ciment, Andreu Pasqual, «no és el mateix que l'any passat, en el qual la prioritat era aturar el passeig. Aquest any qüestionam quin model de passeig volem, i com que no volem que ens fiquin en el grup dels que diuen no a tot, el que volem fer és plantejar alternatives».

La plataforma, així com anava fent la neteja del litoral, repartia fulletons en els quals explica la seva proposta, alternativa al projecte presentat per l'Ajuntament. Des de la plataforma es creu que el futur és peatonitzar la primera línia ja ocupada pels carrers i reordenar el trànsit per donar prioritat a les persones. Creuen que les roques ja són belles per si mateixes i que per això no importa fer paviments de ciment, ni elements artificials. La neteja acabà amb un berenar de gelat per a tothom i un concurs de dibuix infantil.

COMENTARIS

De momento no hay comentarios.

Comenta

* Camps obligatoris