nubes dispersas
  • Màx: 16°
  • Mín:
16°

Socias visita les zones de lleure nocturn més conflictives de l'Arenal i Cala Rajada

El delegat anuncia mesures més dràstiques per als locals que incompleixin la normativa

J.M.S./E.L.V. Palma.
El delegat de Govern, Ramon Socias, realitzà una visita nocturna a dues de les zones de lleure turístiques més conflictives de Mallorca per comprovar l'efectivitat del desplegament especial de forces de seguretat de l'anomenada «Operació estiu».

El recorregut començà a les 23.30 hores a la zona de la plaça dels Pins de Cala Rajada, i continuà pels carrers amb més bars i discoteques del nucli turístic, l'activitat dels quals fins a altes hores de la nit ha provocat les queixes dels veïns. En aquest sentit, Socias recordà que fa poc s'ha decretat el tancament de dos locals que incomplien les normatives de soroll. També anuncià que no descarta mesures més dràstiques en el futur i va prevenir la resta de locals perquè estiguin «alerta» i compleixin les normes.

Socias, que fou guiat pel batle Joan Ferrer i el regidor de Turisme Antoni Mir, recordà que el 1983 va estar treballant a Cala Rajada com a metge, per la qual cosa el seu recorregut es convertí en alguns moments en una visita nostàlgica. Socias va expressar el seu temor que Cala Rajada es «pugui convertir en una nova Punta Ballena» i va recordar que, «per evitar el vandalisme, és indispensable la col·laboració entre la Policia Local i la Guàrdia Civil».

Després d'aquesta visita, el delegat es desplaçà amb cotxe privat fins a l'Arenal. A diferència de l'any passat, en el qual Socias alertà la policia de la seva arribada i es va desplaçar amb cotxe oficial, en aquesta ocasió féu la visita sense alertar prèviament les patrulles. El recorregut començà al carrer Llaüt, una de les zones amb més presència de prostitució i drogues a la zona. Tanmateix la visita es veié una mica deslluïda ja que el lloc no presentava el renou habitual.

El delegat va destacar que la conflictivitat s'ha reduït respecte a altres anys i que, activitats com els «trilers» han disminuït notablement. Així mateix, també parlà de la dificultat per eradicar la prostitució, encara que va destacar que «és menys present a la zona».

COMENTARIS

De momento no hay comentarios.

Comenta

* Camps obligatoris