nubes dispersas
  • Màx: 15°
  • Mín:
15°

«Cirer tan sols es recorda de la Real quan arriba la festa de Sant Bernat»

Bravo denuncià l'estat d'abandó que pateixen els voltants del monestir

El vicepresident de l'associació de veïns de Sant Bernat de la Real lamentà ahir que «Cirer sols es recordi de nosaltres quan arriba la romeria». I és que, tot i haver sol·licitat fins a tres vegades seguides la reparació dels fanals del camí del Dimoni, «no ha estat fins ara que han atès provisionalment la nostra demanda».

El 8 de juny, representants de l'associació de veïns es reuniren amb el regidor de districte, Rogelio Araújo. En el decurs de la trobada es plantejaren diverses qüestions sobre l'escàs manteniment de les infraestructures urbanes de la barriada, entre les quals hi ha els fanals. En un escrit del 29 de juliol, els veïns recordaven a Araújo la urgència de la reparació dels fanals del camí del Dimoni, un pas per a vianants molt transitat pels que visiten el Secar en festes.

«A causa de lamentables actes vandàlics, tots els fanals del camí del Dimoni estaven espenyats, la qual cosa feia perillós el trànsit de vianants per aquesta via», explicà Bravo. Ho havien denunciat el maig, el juny i el juliol davant Cort, però no ha estat fins ara que l'àrea de manteniment ha «apedaçat» els desperfectes, ja que s'han canviat les bombetes però no s'han substituït els vidres protectors. Ara per ara, «ho poden tornar a rompre amb una simple pedrada».

A banda de la polèmica dels fanals -resolta amb presses per les festes-, l'associació de veïns de Sant Bernat de la Real també ha notificat a l'equip de govern conservador de Catalina Cirer altres mancances a les infraestructures urbanes de la zona del Secar.

Així, el juliol passat reclamaren que es duguessin a terme «les actuacions necessàries per reparar i condicionar les voreres en mal estat a tota la barriada, com també l'eliminació de totes les barreres arquitectòniques que encara existeixen». A més, els veïns han reclamat que es doti la barriada de contenidors grocs per a envasos, a fi que n'hi hagi com a mínim un devora cada contenidor de fems corrent i de paper.

COMENTARIS

De momento no hay comentarios.

Comenta

* Camps obligatoris