nubes dispersas
  • Màx: 17°
  • Mín: 11°
12°

L'oposició en bloc força l'equip de govern a convocar un ple cada mes

EU-EV demana la dimissió de Muntaner i el PSM responsabilitats al batle

L'oposició va fer valer, en el ple de dimecres a la nit, la seva majoria i va treure endavant una moció, presentada «per sorpresa» i per via d'urgència, a través de la qual forcen l'equip de govern (PP-Es Grup) a un canvi de periodicitat dels plens. Mentre que fins aleshores estava aprovat que es faria un únic ple ordinari cada dos mesos ara s'hauran de fer cada mes per exigències de l'oposició.

Fou un ple en el qual destacaren les reprovacions per la «no actuació» de l'equip de govern. Tots els diferents grups a l'oposició (UCAP-UM, PSOE, PSM i EU-EV) llançaren dures crítiques contra la inoperància de l'equip de govern. Fins i tot alguns demanaren dimissions, actuacions en conseqüència o renúncies.

En la moció conjunta de l'oposició s'exposa que «pensam que hi ha paràlisis des de l'Ajuntament, deixadesa i mala gestió per part de l'equip de govern. A més a més, tampoc es fan comissions informatives per informar l'oposició de les decisions preses i dels projectes que es volen realitzar. Per tot això pensam que és necessari que els plens ordinaris se celebrin cada mes ja que així s'agilitarien més els temes».

El tinent de batle, Antoni Muntaner (Es Grup) va criticar que s'hagués presentat «aquesta moció per sorpresa» i les «maneres d'actuar» de l'oposició. L'acord suposa, a més, que les comissions informatives vagin acompanyades de tota la documentació; una data fixa per a la celebració de les sessions plenàries i que cada regidor convoqui una comissió informativa cada dos mesos. En l'apartat de precs i preguntes, la regidora d'EU-EV Maria Orts es va enfrontar verbalment amb Muntaner i li va demanar la seva dimissió.

Per la seva banda, el portaveu del PSM, Mateu Garau, va tenir paraules contra la «inoperància» de l'equip de govern, el qual va acusar de deixadesa, peresa, prepotència i desídia.

COMENTARIS

De momento no hay comentarios.

Comenta

* Camps obligatoris