bruma
  • Màx: 18°
  • Mín: 10°
10°

Els veïns s'oposen a la urbanització 'especulativa' de la façana marítima

L'associació de ses Veles vol una zona verda al solar de Joan Maragall

L'associació de veïns de ses Veles expressà ahir la seva preocupació pel projecte d'urbanització de la façana marítima de Palma. «Ens oposam a l'urbanisme salvatge i especulatiu de Cort», digué Maribel González, presidenta de l'agrupació veïnal.

Devers 14.000 persones habiten la barriada de ses Veles, la qual s'estén paral·lela a la mar des de les Avingudes fins al Polígon de Llevant, limitant al nord amb el carrer de Manacor i al sud amb el de Joan Margall. Històricament, els veïns de la zona «sempre hem demanat a l'Ajuntament que perllongàs el Parc de la Mar a través del solar de Gesa», digué la presidenta.

Maribel González acusà el tinent de batle d'Urbanisme, Javier Rodrigo de Santos, de voler tancar una obertura de Palma cap a la mar amb més ciment. «Que faci un parc de veres i que es deixi de punyetes», exclamà. Ara per ara, els veïns de ses Veles només tenen una petita zona verda a l'interior de la barriada, aconseguida gràcies als esforços i contínues manifestacions dels seus habitants.

La presidenta de l'associació veïnal de la zona insistí a assenyalar la seva preocupació pel projecte dissenyat per l'arquitecte català Joan Busquets i que Cort ha atorgat a una UTE mallorquina per a la redacció del projecte definitiu, ja que «ara per ara, cap responsable polític ens ha vengut a comentar què volen fer».

COMENTARIS

De momento no hay comentarios.

Comenta

* Camps obligatoris