algo de nubes
  • Màx: 16°
  • Mín:
16°

El Servei d'Ocupació ha atès en només dos mesos 251 persones

Els tècnics locals han contactat ja amb 25 empreses de la comarca

El Servei Municipal pel Foment de l'Ocupació ha atès en tan sols dos mesos 251 persones de Manacor i ha establert contacte amb 25 empreses de la comarca per a futures contractacions laborals.

El departament treballa en cinc eixos molt diversos però interconnectats per fomentar l'ocupació en el municipi. Les línies d'actuació que s'impulsen es basen a contactar amb empreses, la creació d'un borsí de treball, el Servei d'Orientació Laboral, la formació ocupacional en base a escoles de taller i tallers d'ocupació, i la dinamització del mercat laboral per mitjà del SOIB.

A dia d'avui, el departament d'ocupació ha rebut un total de 55 currículums per a la petició d'ofertes de treball a més d'establir contactes amb 25 empreses de la comarca de Manacor. Les dades aportades assenyalen que 53 usuaris ja es troben en procés d'orientació laboral, 117 es troben en formació, 81 en inserció laboral, en un total de 251 persones ateses pel Servei d'Ocupació local.

Per una altra part, l'orientació laboral es destina a col·lectius d'aturats de llarga durada, persones de risc d'exclusió social, immigrants, dones amb càrregues familiars, treballadors de més de 45 anys, persones amb algun tipus de malaltia mental o discapacitats i joves sense formació.

Les escoles tallers tenen com a objectiu una formació ocupacional i la rehabilitació de diferents zones propietat de l'Ajuntament. Així s'ha posat en marxa el de jardineria per al manteniment de les zones verdes de Porto Cristo, el de marger per rehabilitar les parets seques les parets seques de les Cases de Son Talent i un altre destinat a picapedrers per a la creació d'un centre per a persones amb malalties mentals. També es promociona un taller d'ocupació d'auxiliar d'ajuda a domicili que compta amb un total de 16 alumnes, a més de fomentar també auxiliars de clínica i fusters.

COMENTARIS

De momento no hay comentarios.

Comenta

* Camps obligatoris